Мінфін - Курси валют України

ЗАБЛОКУВАЛИ КАРТКУ!!!

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
alexeiofficial 18 листопада 2023, 10:46
Доброго дня. Така проблема 18.11.2023 в 8:00 банк заблокував мені картку! На питання чому так сталося вони як завжди відповідають «По карті пройшли операції котрі потребують додаткового підтвердження» та ще одне «Банк проводить перевірку оборотів за Вашими картками, передала заявку профільному фахівцю Банку, з Вами зв’яжуться протягом 5ти робочих днів.» Таке питання для чого вам взагалі та підтримка якщо вони взагалі нічого не вирішують?! А завжди потрібно чекати ще дзвінків від спеціалістів!!! Чому я взагалі маю на щось чекати?! Ви блокуєте мої кошти вже не перший раз, а потім постійно телефонуєте і кажете ваша карта розблокована, вибачаєтесь та просите щоб я натиснув що «проблема вирішена». Прошу розблокувати мою картку!
абанк
Підтримка àбанку 18 листопада 2023, 11:40
Добрий день! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Поки проводиться перевірка, картка може бути тимчасово обмежена. Взяли Ваше питання на контроль та зробимо все можливе для скорішого вирішення. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
Полезный комментарий
alexeiofficial 19 листопада 2023, 13:30
Все уже решили. А банк очень оперативно среагировал. Карту разблокировали !

18 листопада 2023, 12:06
Какой оборот по карте у вас был? не превышал ли он 100 т в мес?
19 листопада 2023, 10:24
Там уже выяснилось что МОШЕННИК решил вернуть деньги за товар. И кинул жалобу, а А-Банк единственный банк который без разбору сразу блокирует карту!(((
19 листопада 2023, 10:49
По этому я всегда и всем пишу, требуйте от отправителя фото документа или фото банк карты чтобы потом доказать что он взаимодействовал с вами.
Так можно шубку штук за 15-20 купить скинув на карту, учитыва что у нас свободная страна и частники не оформляют фопы на мелкие магазины рыночные, мошенники этим польз) Позвонят в банк скажут украли, вот она :D Верните
19 листопада 2023, 13:30
Корисний коментар
Все уже решили. А банк очень оперативно среагировал. Карту разблокировали !

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку