Ужасный банк
Курс валют в абанку
Кто сталкивался с подобным беспределом, помогите подскажите, как решить эту ситуацию и забрать свою деньги?
Я уже в отчаянии, если здесь не помогут, буду писать в полицию и в Нацбанк, а также отзывы на других сайтах.
На жаль, від Вас не було отримано запитуваних документів, які б підтверджували зарахування по скарзі. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk. Також на Ваше звернення наші Спеціалісти відправили Вам офіційну відповідь, де зазначені дані вимоги. Для вирішення Вашого питання, Вам необхідно прийняти дзвінок від наших Спеціалістів та узгодити питання зі скаргою. Просимо написати нам в особисті повідомлення, як тільки Вам буде зручно прийняти дзвінок. Далі наші Спеціалісти зв'яжуться з Вами для вирішення Вашого питання. З нашого боку зробимо все можливе, для скорішого вирішення Вашого питання.