Шахрайство з приводу відкриття додаткової карти без попередження

Знову трапилась неприємна ситуація з, А банком.
Ми підійшли спитати чи можна купити валюту у оператора у відділенні А-банк, вулиця Гетьманська, 20, Новомосковськ, Дніпропетровська область, 51200 29.05.2023 о 14:10 приблизно, це перше питання нам сказали так і ми зайняли чергу в касу і потім я попросила роздрукувати квитанції за комуналку у оператора поки чекаємо в черзі, оператор сказала зараз надійде дзвінок, щоб роздрукувати квитанції і попросила натиснути 1 не слухаючи, можливо моя вина, що я не прослухала дзвінок, вона роздрукувала квитанції і сказала чекати чергу в касу. По приходу додому я виявила, що без мого відома мені відкрили карту є відновлення, яка мені взагалі не потрібна. Звернулась до оператора у чаті він повідомив, що це без мого дозволу неможливо, але виявляється, що працівник банку у м. Новомосковськ дозволяє собі шахрайські дії по відношенню до клієнтів. Сьогодні мені відкрили карту, а завтра, що спишуть кошти і не повідомлять? Потім коли я запитала у оператора коли був перший вхід у застосунок мені надали відповідь о 15.39, а карту відкрили о 14:15 коли я була біля оператора, що видно по камерам. Дуже прикро, що оператори дозволять собі такі шахрайські дії, а оператори в чаті їх прикривають. Будьте уважні, адже вам теж можуть відкрити карту без вашого відома, додаткову і навіть не попередити.
Оператор чата допоміг закрити карту, сама ситуація певно і його шокувала.
абанк
Доброго дня!
Перш за все, бажаємо принести вибачення, стосовно ситуації, яка виникла.
Ми обов'язково, детально, перевіримо надану Вами інформацію.
Для Вашої безпеки, просимо завжди уважно прослуховувати інформування, яке надходить у телефонному дзвінку.
Обіцяємо зробити все можливе, для не повторення даної ситуації та сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.

Коментарі

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Шахрайство з приводу відкриття додаткової карти без попередження