Поки що четвірка?
Хороший інтерфейс, головне зрозумілий і доступний.Ви скажете чому четвірка, головне слово поки що, тому що всім нам притаманно помилятися головне вчасно все виправити, щоб не завдати шкоди оточуючим, бо помиляючись ми стаєм впевненими, досвідченими, а головне вчимося поведінки в критичних ситуаціях.Так і в моїй перші співпраці з банком стався невеликий інцедент але на моє здивування в 4:00 годині ранку я спілкувався з спеціалістом банку, а не з ботом в в дуже короткий термін все було виправлено, дякую за компетентність, стриманість бо говорив я трішки по хамськи, за що вибачаюся.Але п’ятірка це відмінно, до чого бажаю вдосконалитись в найкоротші терміни, а поки що тверда четвірка.
Підтримка àбанку
27 березня 2023, 20:44
Дякуємо Вам за відгук! Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому та завжди продовжуємо роботу над покращеннями! Зворотний зв'язок від Вас завжди буде важливим для нас. Якщо зазначене у відгуку питання або проблема ще актуальні, просимо написати нам в особистому повідомленні, будемо раді розібратися та допомогти! 🍏😊
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку