Поки що четвірка?

Хороший інтерфейс, головне зрозумілий і доступний.Ви скажете чому четвірка, головне слово поки що, тому що всім нам притаманно помилятися головне вчасно все виправити, щоб не завдати шкоди оточуючим, бо помиляючись ми стаєм впевненими, досвідченими, а головне вчимося поведінки в критичних ситуаціях.Так і в моїй перші співпраці з банком стався невеликий інцедент але на моє здивування в 4:00 годині ранку я спілкувався з спеціалістом банку, а не з ботом в в дуже короткий термін все було виправлено, дякую за компетентність, стриманість бо говорив я трішки по хамськи, за що вибачаюся.Але п’ятірка це відмінно, до чого бажаю вдосконалитись в найкоротші терміни, а поки що тверда четвірка.
абанк
Дякуємо Вам за відгук! Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому та завжди продовжуємо роботу над покращеннями! Зворотний зв'язок від Вас завжди буде важливим для нас. Якщо зазначене у відгуку питання або проблема ще актуальні, просимо написати нам в особистому повідомленні, будемо раді розібратися та допомогти! 🍏😊

Коментарі

Курс валют в абанку