Подяка АБанку за його ставлення до своіх клієнтів

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Татьяна Федоринова
Я Федорінова Тетяна Геннадіївна, мені 72 роки, давній клієнт АБанку відділення м.Херсон, пр.Текстильникіа,10. Хочу поділитися своїми враженнями від роботи працівників данного відділення. Коллектив під керівництвом Боярської Вікторії Вікторівни- керівника данного відділення завжди з повагою та з увагою відноситься до своїх клієнтів, всі питання швидко вирішуються та пропонуються різноманітні варіанти. В дуже складні часи окупації Херсону частина працівників виїхала, а цей керівник, при всіх складнощах, продовжувала працювати. На Банк було дуже велике навантаження із-за того, що Ощадбанк не працював, відділення Приватбанку скоротились, а пенціонери приходили отримувати пенсію в наше відділення. Черги займалися з 4 х годин ранку. Після деокупації Херсону у короткий термін відділення відновили та завезли все необхідне для роботи обладнання. АБанк працює! Для кожного клієнта знаходяться добрі слова, слова підтримки, це так важливо у той час коли кожен день Херсон нещадно обстрілюють з лівого берегу Дніпра. З такими людьми наша Україна непереможна! Слава Україні!!!
абанк
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Ми завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук не зарахований (на 06.01.2023).

Коментарі

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Подяка АБанку за його ставлення до своіх клієнтів