Мінфін - Курси валют України

Винятковий сервіс!

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
ash6996 31 грудня 2022, 19:39
Дякую співробітникам А-банку, м. Луцьк (відділення на проспекті Волі, 14). Сервіс неймовірний, не бачив такого в жодному іншому банку. Особливо дякую Шереметі Тетяні Романівній — дуже швидко та професійно дала відповіді на всі питання, знала що мені потрібно ще до того як я пояснив, бо пам‘ятала, що я вже звертався зі сходим питанням раніше (хоча це було місяць тому). Також дякую Брагіній Христині Андріївній — цікаво та ненав‘язливо розповіла про додаткові послуги та пояснила чому є сенс користуватись саме А-Банком. І це — незважаючи на те що час роботи відділення вже закінчився. Тетяна та Христина — справжні професіонали та просто приємні люди:)
Вважаю, що до такого рівня сервісу варто прагнути не тільки іншим банкам, а всім компаніям які надають будь-які послуги.
абанк
Підтримка àбанку 31 грудня 2022, 19:55
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку, нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів! 🍏😊

Lolik1837
Lolik1837
1 січня 2023, 9:51
Интересно — а если бы, А банк не устроил бы этот конкурс по условиям которого самый лучший отзыв о нем награждается денежным призом?
Много бы тогда тут на «минифине «было бы однотипных одинаковых хвалебных отзывов?

Но самое интересное, что телепням даже не доходит , что их отзывы на «минфине» не засчитываются , потому, что телепни «авторы» даже не вкумекают , что что бы отзыв «засчитали» надо дать свои верные личные данные а не «левые»

А мы, читатели форума, из-за таких недалеких вынуждены постоянно видеть эти бредовые хвалебные однотипные отзывы об, А банке

Курс валют в абанку

EUR 43.3 44