Банк займається шахрайством
25 листопада 2022 року, А-Банк заморозив мою картку, на якій залишається більше 15000 грн, через перевірку оборотів. Після отримання повідомлення з приводу цього я одразу сконтактувала підтримку. Мені сказали очікувати дзвінок від профільного спеціаліста протягом трьох днів, при цьому я уточнила, що знаходжуся в Грузії й мені зручніше отримати дзвінок на Вайбер/Телеграм, який встановлено на фінансовий номер. Проте сьогодні я вже вшосте змушена звертатися до підтримки через відсутність дзвінка. На що мені відповідають, що через автовідповідач на моєму номері спеціаліст не зміг додзвонитися. По-перше, мій номер активний і автовідповідач на ньому відключений. По-друге, чому якщо я залишаю заявку про отримання дзвінка на Вайбер/Телеграм мені навіть не намагаються додзвонитися туди. Підтримка просто розводить руками, відповідаючи, що створили нову заявку й треба знову безрезультатно чекати три дні. Банк присвоїв мої кошти на життя, змусивши мене викручуватися в чужій країні, і вже третій тиждень навіть не намагається зробити хоч щось, щоб пришвидшити рішення моєї проблеми. Дуже прикро, що коли в країні війна, банк так вчиняє зі своїми клієнтами.
Доброго дня! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Перевірка фінансових операцій за рахунком може тривати до 180 днів. Ми обов'язково перевіримо всі Ваші звернення до нашої Служби підтримки і всю інформацію по цій ситуації та зробимо все можливе для скорішого вирішення Вашого питання. Вже взяли питання на контроль і за результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку