Відмінне обслуговування клієнтів!!!
22.11 при розрахунку в магазині картою, а банку через термінал перший раз було відхилено транзакцію вдруге погоджено гадаю всі стикались з таким але повідомлення прийшло що двічі з карти було списано кошти. Звернувся до магазину сказали щоб прийшов наступного дня коли банк перераховує кошти. Прийшов наступного дня мені кошти повернули але не тому що банк перерахував їм кошти, а під мою обіцянку що коли банк поверне мені кошти я їх поверну магазину. Я зрозумів що власник терміналу не розуміється як можна дізнатися чи зарахувалися кошти на їхній рахунок. Я зателефонував на гарячу лінію оператор Юля уважно вислухала що я хочу довести власнику терміналу що банк двічі зарахував кошти на їхній рахунок і мені не поверне кошти тому я їм не віддам ці кошти і попросив щоб банк допоміг показати що гроші перераховані. Через хвилину зателефонувала керівник технічного відділку Марина вислухала мене зрозуміла що я хочу довести до власника магазину що їм гроші двічі перераховано і не треба думати що банк мені повернув кошти і я скупився в магазині безкоштовно. Банк сформував виписки про надходження коштів і передав власнику терміналу тепер власник знає що дійсно двічі отримав кошти і я радий що не будуть думати що я їх обманув. Дякую вищевказаним співробітникам за розуміння професіоналізм і швидку реакцію)))
Підтримка àбанку
25 листопада 2022, 15:55
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку, нам дуже приємно що Ви оцінили роботу наших Співробітників! 🍏😊
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку