Мінфін - Курси валют України

Встановити

Маленька історія співпраці

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Arrow186 17 листопада 2022, 1:27
Відділення за адресою: Тернопіль, вул. Руська, 17-Б
Клієнтом банку став недавно, відкриття онлайн пройшов швидко, зрозуміло.
Перша не зрозуміла ситуація трапилась коли при зверненні в чаті відповіли російської мовою, ну буває люди запрацювались, далі не зміг поповнити моб. створювали заявки, ну ок не вирішили, не біда поповнив через інший банк, далі вирішив взяти пластикові карти у відділенні а заодно і договір, карти видали в договір так і не роздрукували, то відкриття ж було онлайн ми не знаємо як це робити. Стало трохи дивно від такого банку після цього картою не користувався.
Сьогодні прийшло сповіщення від банку, користуйся картою, давно не було операцій. Думаю, а чому б і ні, зайшов перевірив курс долара ніби норм на карти курс 37.45 проводжу операцію і дивлюсь курс то вийшов 38.18, телефоную на їх підтримку перший консультант з ходу (не я один такий у ньоготнапевно) починає мені розповідати про конвертацію через платіжну систему мастер кар і їх каркулятор валют. На заперечення і доводи замовкає і каже що переключе на іншого спеціаліста (а вона тоді навіщо не зрозуміло), Оператор Яна 7791 вже людина в цьому питанні більш продвинута, з ходу зачитує мені виділені тези вказує на подвійну конвертацію і чому я ідіот не ознайомився з ними, на прохання вказати суму на списання в євро і курс платіжної системи замовкає і каже самі дивіться, ну перед тим як провести платіж порахуйте собі а тоді вже ласкаво просимо, на прохання підказати як відбулась подвійна конвертація якщо в додатку я її виключив мовчить і скаргу на цю ситуація залишити не можливо тому що на процеси не можна скаржитись тільки на людей. Остаточний курс операції поки не відомий, адже відбувся тільки блок суми, думав можна буде вийти на суму 39 грн. А може і більше.
З того не довгого досвіду з банком можу озвучити одне, банк для розрахунків суто по Україні, для отримання пенсії, з/п і зняття в банкоматі, все що більше буде з проблемою.
При отриманні пластику у відділенні банку, був свідком бурхливої розмови спеціаліста з кимось по телефону щодо клієнта борг якого продали знову продали і в кінці він його купила його ж дочка, і це все я перепрошую із прізвищами, так що слово конфіденційність тут немає від слова зовсім.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 17 листопада 2022, 10:54
Доброго дня!
Перевірили описані Вами ситуації, які виникали при обслуговувані більш детально.
Ми дотримуємось діючого законодовства України, тому обслуговування здійснюється виключно державною мовою. Діалог перевірено та проведена робота. В подальшому подібні випадки виключено.
З приводу поповнення мобільного, зв'яжемося з Вами для перевірки.
При відкритті картки, для Вашої зручності, ми відправляємо документи на вказану при реєстрації електрону пошту та за інформацією від Керівника, додатково Вам була надана друкована версія заяви про відкриття рахунку.
Стосовно конвертації, до нас надійшов запит на списання в дол., але оскільки оплата здійснюється на зарубіжному ресурсі, ми проводимо розрахунок з Міжнародною платіжною системою (МПС) в євро. Тому для розрахунку з МПС ми конвертували суму в євро за курсом МПС, а потім списали суму розрахунку в євро з Вашої гривневої картки за картковим курсом Банку.
Відповідно до Умов та Правил Банку, а саме до пунктів 1.10. та 2.3. відзначено можливі умови конвертації коштів під час розрахунків на зарубіжних сайтах.
1.10. При зарахуванні та списанні коштів на закордонних торгових точках (в т.ч. на зарубіжних сайтах) сума угоди може конвертуватися за умовами міжнародної платіжної системи. Сума угоди конвертується у валюту Картрахунку за обмінним курсом А-Банку, що діє на дату проведення А-Банком операції, або за обмінним курсом, який встановлюється банком, фінансовою установою або платіжною системою та/або мережею, через які така операція проводиться. Банк не несе відповідальності за курсову різницю.
Щоб уникнути подібних ситуацій, ми рекомендуємо для розрахунку використовувати картку платіжної системи Visa, оскільки Mastercard працює в євро.
Ми перевіримо всі діалоги з нашими Співробітниками, служби підтримки, на коректність консультації та у разі підтвердження помилки, обов'язково приймемо управлінські рішення.
Нам дуже шкода, що у Вас виникли негативні емоції при обслуговуванні в нашому Банку.
Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.

Коментарі - 4

+
0
Arrow186
Arrow186
18 листопада 2022, 20:49
#
Галочки що проблема вирішена банк так і не забрав, хоча озвучили що заберуть. Після відгуку банк написав у вайбері, але чомусь банк не надав відповідь по скарзі щодо спілкування у чаті представника банку російською, також банк вказав у відповіді що документи про відкриття рахунку у відділенні мені надали, можливо вони це зробили телепатично, я їх принаймі не бачив. Ну і вишенька на торті це спілкування із менеджером який мені це все описав, це Юліана, у якої на жаль у 2 реченнях було виявлено більше 5 помилок, напевно Юліана лише вчить Українську тому така ситуація, ну або її знання мови на такому рівні, що автоматично закриває всі питання до банку. Але відповідь має надати вже інший працівник, далі буде…
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
19 листопада 2022, 20:36
#
Дякуємо за зворотний зв’язок, ми перевіримо вказаний Вами діалог на коректність консультації, та у разі підтвердження помилки обов’язково приймемо управлінські рішення. Інформація щодо ситуації у відділенні Банку була перевірена, відповідь надана Вам у чаті. Стосовно діалогу з Вами російською, ми зв’язувались з Вами та надамо письмову відповідь додатково за цим питанням.
+
0
Arrow186
Arrow186
22 листопада 2022, 0:45
#
Відповідь щодо відділення банку мені не була надана, Ви знову обманюєте?
+
0
natashaGra
natashaGra
23 листопада 2022, 12:30
#
Вот после такого 10 раз подумаешь иметь с таким банком дела или нет
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Всі курси банку