Мінфін - Курси валют України

Жахливий банк! Жахливе обслуговування!

Shutak2022 8 вересня 2022, 22:01
Данний банк — це не банк, це шарага!
Оформив карту рівня vip.
Заплатив за це кошти (500)
Вони після оформлення, на наступний день — відмовили в обслуговуванні, при цьому хочуть кожен місяць списувати по 300 грн за обслуговування!
Звичайні шахраї!
НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ЗВ’ЯЗУЙТЕСЬ З ЦИМ БАНКОМ!!!
абанк
Підтримка àбанку 9 вересня 2022, 9:58
Доброго дня! Шкода, що у Вас склалося таке враження. Рішення про розірвання ділових відносин або про відмову у vip-обслуговуванні можливе в індивідуальному порядку по Клієнтах. Вам не відмовлено в обслуговуванні, а комісія 300 гривень — це передбачена тарифікацією комісія за обслуговування картки, умовами також передбачено безкоштовне обслуговування за місяць, якщо сума торгових операцій за карткою за попередній календарний місяць становить понад 20 000 грн. Вам також доступні дзвінки для консультації, доступні послуги консьєрж сервісу, доступні всі привілеї за картами Platinum, детальніше з якими Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://a-bank.com.ua/cards/platinum.
Будемо раді, якщо надалі співпраця з нами буде приносити Вам тільки гарні емоції.

9 вересня 2022, 7:23
Якщо в обслуговуванні відмовили то про яке списання мова?
9 вересня 2022, 10:25
Відмовили у віп обслуговуванні. При цьому хочуть 300 грн щомісяця, щоб я їм платив.
9 вересня 2022, 13:28
Не розумію фрази про ВІП-обслуговування.

Якщо ти чекам персонального співробітника, окремий кабінет, стакан віскі і банк тобі в цьому відмовив — так банк це і не пропонує.
12 вересня 2022, 13:10
Почитай що таке vip обслуговування. І не пиши будь-ласка дурниці
12 вересня 2022, 13:52
Я знаю что такое вип-обслуживание и оно никак не связано с типом карты. Сейчас получить карту уровня платинум или выше может любой трудоустроенный понторез с зарплатой чуть ниже средней украинской. Но он не становится вип-клиентом.

В большинстве наших банков вип-обслуживания нет. В А-банке его даже не декларировали.
9 вересня 2022, 10:26
Комісія 300 передбачено умовами договору, але при цьому вона також передбачає vip обслуговування у вашому недобанку яке я не отримую

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк / Відгуки про абанку 📝 / Жахливий банк! Жахливе обслуговування!