Розшукується оператор!
Добрий день! Багато хто стикався з проблемою зміни постачальника газу, коли власників помешкання, не попереджаючи, передали до іншої компанії. Ось і в мене така ситуація склалася. Дізналася у січні випадково, що ще у жовтні відбулася зміна постачальника. Зауважу, що я зареєстрована на сайті постачальника, на мою пошту надходили квитанції, на телефон — повідомлення про стан рахунку, але про зміну ані я, ані власниця квартири не були попереджені. Я, як відповідальна громадянка України, сплачувала все вчасно. Виявилося, що в старій компанії — переплата, а в новій — вже борг. На мої дзвінки на обидві компанії мені повідомляли, що кошти неможливо перерахувати на новий рахунок, а може забрати лише власниця, після того, як напише заяву, надасть усі документи. Але на той час був карантин й відділення зачинені. Ускладнювалася ще ситуація тим, що власниця тяжко захворіла. Ми зрозуміли, що можна вже розпрощатися з цими грошима. Але на моє щастя, комунальні я плачу через застосунок А-Банку (до речі, без комісії), а з цим банком в мене ніколи не було непорозумінь, мене тут чули з першого слова. Я вирішила звернутися за банку, щоб відмінити ці операції. Вдалося оформити заявку на одну транзакцію. Розпочалася війна, я вже про все забула, майже змирилася. І вже 1 липня я прокинулася від сповіщення про повернення коштів. Моїй радості не було меж, я зателефонувала до банку та дуже хотіла залишити вдячність оператору, який мені допоміг, але на жаль, мої записи з його ім'ям (це був хлопець) не знайшла, тому, якщо Ви, впізнали цю історію, то я Вам дуже вдячна. Зверталася я 10.02 о 12:59, листувалася по пошті о 13:16. Вважаю, що ваша чуйність, доброта, прагнення допомогти повинні бути визнані! Дякую! Окремо також хочу подякувати операторам Яні та Аліні, що допомогли відмінити вже і другу транзакцію! Ви — неймовірні!
Підтримка àбанку
17 серпня 2022, 18:37
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! 🍏😊
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку