Мінфін - Курси валют України

Застереження про можливість втрапити в халепу із співробітниками Абанку

Проблема вирішена
solomiiy 9 липня 2022, 22:32
Відділення за адресою: Київ, вул. Анни Ахматової, 5
Користуюсь послугами банку вже декілька років (відділення в м. Києві, Харківське шосе 58) і ніколи не виникало проблем і негативного враження від роботи відділення. Останні півроку почала обслуговуватись у новому відділенні, розташованому за адресою вул. Анни Ахматової 5. Воно ближче, а це особливо суттєво під час війни, проте 17.06.2022 дуже пожалкувала про це, тому що під час отримання готівки в касі (після закінчення депозиту) касир п. Наталія не попередила мене про величезну комісію за таку операцію, а в квитанції, яку мені надали для підпису, була відсутня інформація про суму комісії. Попередньо, враховуючи військовий стан, я вимушена була залишити гроші в банку, оформивши депозит, тому що жодне відділення в м. Києві не працювало в березні, а після закінчення депозиту майже всю суму відсотків, яку банк нарахував за договором, він забрав як комісію за видачу готівки, при цьому не попередивши мене про це. Якби мене до цієї операції попередили про величезну суму комісії (касир чи квитанція), я б не здійснювала її, тому вважаю це крадіжкою з боку банку, а для пенсіонерки зазначена сума є досить суттєвою, особливо в цей нелегкий час. Застерігаю всіх клієнтів Абанку бути уважними з його співробітниками, тому що можна отримати збитків більше, ніж вигоди від такої співпраці. Дуже прикро.
абанк
Підтримка àбанку 10 липня 2022, 15:36
Доброго дня! Зазначена Вами ситуація пов'язана зі зняттям готівки з картки «Зелена», по якій дійсно передбачена комісія 0,9% від суми за зняття власних коштів у банкоматах, пунктах видачі готівки А-Банку та інших банків України. Детальна інформація по тарифах доступна у нашому додатку АБанк24 в розділі «Тарифи» а також на нашому сайті за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/media/uploads/Tarif/Zelena_ua.pdf. Для отримання коштів по вкладу без комісії рекомендуємо Вам виконувати виплату вкладу за строком і зняття з картки «Жовта», яка немає комісії за зняття коштів, отриманих Вами по виплаті депозиту.
Ми детально розглянемо Вашу ситуацію і за результатом з Вами зв'яжуться наші Співробітники.

solomiiy
solomiiy
13 липня 2022, 15:36
Хочу поділитись гарною для мене інформацією про позитивне вирішення банком мого питання. Після з’ясування деталей моєї касової операції банк в особі п. Єгора, незважаючи на те, що з мого боку також не все було зроблено правильно, повернув мені суму комісії за зняття готівки в касі. Для мене це стало дивовижною подією, тому дуже дякую за розуміння і підтримку банком своїх клієнтів, особливо в цей нелегкий для всіх нас час і бажаю всім нам гарних новин і перемог. Ми того варті. Все буде Україна.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Застереження про можливість втрапити в халепу із співробітниками Абанку