Мінфін - Курси валют України

Уведення даних у базу банку його представниками

Проблема вирішена
Maksym Solomko 17 лютого 2022, 7:04
На цьому тижні вирішив я скористатися входом на держпортали через службу «BankID НБУ», використовуючи А-Банк. На екрані підтвердження паспортних даних, які надає банк, помітив неповність наданих даних по національному паспорту-книжка (а саме ким виданий документ) і неправильні серія з номером закордонного паспорту. Цей факт зафіксув через звернення у підтримку банку — запит від 14 лютого № 1139292.

Клієнтом банку став через оформлення продукту у відділенні, у тому ж самому відділенні й надав згодом паперовий оригінал свого закордонного паспорту, щоб була можливість у подальшому обслуговуватися за документами в застосунку «Дія».
Як там менеджер відділення вносив дані в базу банку мені не відомо, оскільки між ним і клієнтом знаходиться монітор комп’ютера. У застосунку ці дані перевірити не можна, підтримка відправляє у відділення.

Менеджер у відділенні не спершого разу побачила мій закордонний паспорт через те, що в базі банку є два моїх документи (бачила тільки національний паспорт). Щодо перевірки даних у відділенні, то це не зручно чи менеджер так хотів співпрацювати.
абанк
Підтримка àбанку 17 лютого 2022, 12:39
Доброго дня! Дякуємо за прийнятий дзвінок і корисний для нас приклад. Ми виправили інформацію щодо правильного документа і вже займаємось покращенням цього процесу, також додана примітка ким було видано документ. Зробимо все можливе для того, щоб надалі отримувати від Вас лише найвищі оцінки! 🍏😊

Maksym Solomko
Maksym Solomko
17 лютого 2022, 12:52
Добрий день! Спілкування з Вами було приємним і набагато продуктивним, ніж при зверненні в підтримку. Дякую за увагу й допомогу!

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Уведення даних у базу банку його представниками