Мінфін - Курси валют України

Встановити

Скарга на відділення м.Херсон Миколаївське шосе 15

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
burova87 31 травня 2020, 19:30
Відділення за адресою: Херсон, вул. Миколаївське шосе, 15
28.05.2020р. близько 15.00 я зняла кошти в банкоматі за адресою, м. Херсон, Миколаївське шосе, 15 та зайшла до вашого відділення, щоб здійснити банківську операцію купівлі іноземної валюти (євро) (чек о 15.02.). Черги не було, велися ремонтні роботи з кондиціонером. Мені необхідно було придбати 90 євро, я запропонувала 10 євро на випадок якщо в касира не буде, а лише 100 євро. Касир Дюканова Олена сказала, що є мілкі гроші. Я дала їй 2800грн. двохсот гривневими купюрами. Вона не перераховувала їх на машинці, так само як і іноземну валюту. Відрахувала мені 3 купюри по 20 євро і 6 купюр по 5 євро. Дала чек і здачу. Я відрахувала 6грн. на дорогу, поклала гроші на проїзд до кишені, а іноземну валюту в гаманець. По дорозі додому нікуди не заходила, і гаманець не відкривала. Прийшовши додому і діставши євро щоб перекласти їх до скарбнички я помітила, що 20 євро надірвані. Одразу зателефонувала на гарячу лінію о 16.22 повідомила їм всю історію, вони сказали, що переглянуть відеокамери і протягом 7 робочих днів мені повідомлять, не радили їхати назад до відділення. О 17.32 цього ж дня мені зателефонували і сказали, що на камері не видно пошкоджень купюри, хоча коли купюра лежить дійсно не видно цього надриву, лише коли береш в руки, мені порадили звернутися до Нацбанку України на її обмін. На моє питання як мені написати скаргу, оператор кинули слухавку. Наступного ранку я поїхала до відділення, касиром була та сама Дюканова Олена, я дала їй 20 євро на обмін у гривні вона їх прийняла одразу не помітила теж надриву відрахувала мені гривні і коли захотіла їх покласти до шухляди помітила, що вона пошкоджена. Вона сказала, що не могла мені вчора таку купюру дати, що у відділенні немає таких купюр і направила мене до головної по відділенні (ПІБ не пам’ятаю, бо на ній не було бейджа, одягла лише тоді коли я сказала, що викликаю поліцію). Вона не охоче мене слухала і щось писала комусь на ноутбуці. Сказала, що це моя вина. Я вимагала надати мені відео для перегляду його мною та незалежними експертами. На питання чому касир дала саме такі купюри, я не почула відповіді. Вона сказала, що відео лише за рішенням суду. Тому я викликала поліцію. Вони просили її здійснити операцію інкаса, але вона сказала, що ваш банк такого не робить, направила до Приватбанку. Я щомісяця купую у цьому відділенні іноземну валюту і подібних історій не було. Моя заява знаходить в Корабельному відділенні поліції м. Херсона. В них є копії і фото матеріали даної історії. Поясність як такому «солідному» банку трапляються такі історії. Я знаю, що не пошкоджувала цю купюру. Тому впевнена, що саме ваш працівник є некомпетентним. Хочу проведення незалежної експертизи відео. Дякую за розуміння.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 31 травня 2020, 20:50
Доброго вечора! Приносимо Вам свої вибачення за незручності у цій ситуації. Ми обов'язково перевіримо всю інформацію, і наші Фахівці зв'яжуться з Вами за результатами вирішення питання.

Коментарі - 1

+
0
Cepren
Cepren
7 червня 2020, 13:36
#
І що з того, що надірвані? «...7.Банки зобов’язані без будь-яких обмежень приймати від фізичних та юридичних осіб для обміну на придатні до обігу банкноти, а також за всіма видами платежів, для зарахування на рахунки, вклади, акредитиви та для переказів банкноти з ознаками значного зношення або пошкодження, які не мають ознак підроблення та які: зберегли цілу частину площею не менше ніж 55 % своєї початкової площі; розірвані (розрізані) на дві частини, на яких збереглись обидва однакові номери та серія, і загальна площа цих частин є не меншою, ніж 55 % початкової площі банкноти.»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.8 45.6
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.8 45.6
USD 40.9 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Скарга на відділення м.Херсон Миколаївське шосе 15