Акція «Зимовий запас»

Не виконують умови за акцією «Зимовий запас». Коли прийшов час виплати кешбеку, придумали додаткову умову, що потрібно відкрити картковий продукт «Зелена картка». На неї, нібито, проходить виплата кешбеку. Хоча в умовах нарахування кешбеку немає жодного слова про виплату саме на «Зелену картку». Ось посилання: https://a-bank.com.ua/static/news/promotion_winter_stock_ua.pdf
Час іде, а виплати немає і не обіцяють.
Ломбард…
абанк
Доброго дня! Умови отримання Кешбек вказані на нашому сайті https://a-bank.com.ua/news/winter-stock на сторінці акції.
Якщо Ви відкриєте в ході акції вклад Online з картки А-Банку, яку поповните або перерахуєте кошти на неї з картки іншого банку — ми повернемо Вам комісію у вигляді кешбек (надається для власників картки Зелена та Універсальна Gold з PayPass).
Для того щоб у нас була можливість перевірити інформацію по Вашій ситуації і допомогти Вам у вирішенні питання, дайте відповідь нам, будь ласка, на приватне повідомлення.

corsww
corsww
8 листопада 2019, 21:44
Так там наверное нужно спичками страницу подогреть и текст и проявится)
anikola
anikola
20 листопада 2019, 19:00
Нічого не вирішили. Через тиждень надали відповідь, що потрібно випустити «зеленку». Ще раз нагадую, в умовах виплати кешбеку немає жодного слова про виплати саме на ці картки!!!

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку