Влаштування на роботу

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Нещодавно влаштовувалась на роботу до цього банку на посаду кредитного менеджера. Там беруть без досвіду роботи та таке як готові на те, щоб навчати людей. Значить, я пішла, мені розповіли які в их умови роботи. Мене влаштувало. Прошла тест, в якому були питання, що перевіряють на чесність та профгодність. Тест був позитивний. Після чого мене чекала співбесіда з рекрутором, де мене випитували все, що заманеться, мої інтереси. відношення до алкоголю та наркотиків, де працюють мої батьки, майже не запитали де і з ким сексом займаюсь. То до чого такі запитання!? Беріть та вчіть, якщо пишите в заявках так. Також були питання стосовно відношення до крадіжок і чи маю я або мої близькі проблеми с законом. Загалом, допитували так, ніби я претендую на посаду в СБУ або якимсь директором до їхнього банку. Я як честна людина, відповідала їм як є насправді. А вийшло так, що я не підхожу їм. Мабуть через те, що навіть за 1ну вкрадену гривню, я б не мовчала, чи, може через те, що я котрий рік вчусь і ставлю цілі в основному в цьому напрямку. Зрозумійте нарешті які вам потрібні — честні люди, чи які не мають людських якостей, бо мають за будь-яких умов втюхати ваш продукт!

PPorohh
PPorohh
9 листопада 2018, 18:30
В Украине нужны сотрудники которые могли бы выполнять задачи банка.Вы не сможете втюхать кредит человеку под 100% годовых рассказывая что он заплатит все лишь 0.01 в месяц
Saamosus
Saamosus
12 листопада 2018, 9:58
Было бы интересно узнать мнение банка о кандидате) В своей практике приходилось проводить собеседования. Основная проблема в том, что кандидат считает, что ему должны платить уже за то что он пришел на работу.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку