Це не банк-це стрес!!!
Люди, якщо у вас багато платіжок, то краще в А- банк не заходити, бо вам інші клієнти можуть нахамити, образити, ви можете почути нецензурну лайку і таке інше, а директор банку буде спокійно сидіти і все це слухати і нічого не зробить для того, щоб владнати ситуацію, не пояснить іншим клієнтам, що ви такий самий клієнт як і вони і так само чекали своєї черги і не зобовязані когось пропускати без черги, я розумію почуття інших людей, але я так само на роботі і я теж поспішаю, терпляче чекаю своєї черги і нікого не ображаю і не виказую претензій до інших, бо у них багато платежів і касир довго їх обробляє, та хіба клієнт повинен «відстрілюватись» від інших клієнтів таких як і він, а директор спокійно за цим спостерігати, хіба не він має контролювати цей процес, щоб не було скандалів у банку і люди з нього виходили з гарним настроєм, а не навпаки зі стресом і зіпсутим настроєм на цілий день, на жаль я сьогодні стикнулась не тільки з озлобленими і хамовитими тітоньками, а й з непрофесіоналізмом директора банку, очевидно їй байдуже, що відбувається у відділенні, аби тільки її не зачіпали, мій висновок — директор явно не на свому місці, а порада обминайте цей банк десятою дорогою, принаймні поки не поставлять адекватного і професійного керівника даного відділення, бо до інших працівників в мене претензій нема, порядні, професійні, привітні, чого не можу сказати про директора. В таку ситуацію як я сьогодні може попасти кожен, на рівному місці вам нахамлять, обізвуть, вибачте «пошлють», ви можете почути стільки матюків, що за все життя не чули, просто нізащо, на жаль трапляються і такі «люди» і ніхто від цього не застрахований, моя порада всім хто попав у таку непросту ситуацію- дзвоніть на гарячу лінію, пишіть коментарі, лишайте свої відгуки і не давайте себе в обіду, ніхто не має права вас принижувати і ображати. Чуєте, ніхто не має права принижувати вашу гідність! Ніде і ніхто!
Курс валют в абанку
| USD | 42 | 42.6 |