Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Дніпро, вул. Незалежності, 23

Адреса:
Дніпро, вул. Незалежності, 23
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
6 вересня 2023, 12:27
25.06.2023 я зняв свої долари в касі А-Банку за адресою Титова 23, але мені видали зношену купюру у номіналі 10$, зношеність якої я не побачив, пізніше у обміннику мені сказали, що її не приймуть, я подумав: «ну ок, обміняю в А-Банку», вчора 05.09.23, я дав цю купюру своєї дівчині, щоб вона її поміняла, але її відмовились приймати (А-Банк, Богдана Хмельницького 119). Я зателефонував у підтримку А-Банку з проханням пояснити причину відмови, через декілька хвилин мені передзвонила підтримка (Інна, чи Леся оператор підтримки) та повідомила, що відмовились приймати купюру, тому що у них немає грошей в касі. Як мені це розуміти? У відділенні А-Банку в робочий день, в час-пік немає 400грн? Сьогодні я вирішив вирішити це питання і пішов у відділення на Богдана Хмельницького сам, і мені відмовили приймати купюру, тому що вона зношена, чи невідповідає якомусь їхньому стандарту, а на те що я сказав що отримав ці гроші від самого А-Банку відповіли, що це неправда і я взяв ці гроші десь у іншому місці. Ось так А-Банк обкрадає людей, видаючи купюри, які ніхто, навіть вони самі не приймуть, сподіваюся більше з ними не працювати, та переходити на зйом в універсал банк.
Коментарі (10)
Ответ банка
Абанк
abank24
6 вересня 2023, 15:38
Доброго дня!
Банк здійснює свою діяльність відповідно до вимог Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 02.01.2019 N 1 (далі — Положення № 1).
Ви звернулися до відділення банку з банкнотою іноземної валюти, яка мала ознаки зношення, а саме загальні забруднення, включаючи ті, що спричиняють люмінесценцію паперу в ультрафіолетових променях.
Касир не змогла прийняти від Вас банкноту іноземної валюти, що має ознаки пошкодження, оскільки А-Банк на сьогодні не працює з банкнотами інкасо.
Відповідно до Постанови НБУ №76 «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок організації касової роботи банками та проведення платіжних операцій надавачами платіжних послуг в Україні» від 20.06.2023 р. банкноти обпалені, пропалені, трухлі (пошкоджені внаслідок тривалої дії вологи, різних рідин, хімікатів або з ознаками гниття), підпадають до критерію інкасо.
Ми перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки на коректність консультації.
Щиро сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
5 не зарахована
23 травня 2023, 19:46
В приложении произошел сбой.
Обратился в тех поддержку.
Очень внимательный ЖИВОЙ оператор.
Всё быстро и качественно решили.
Обслуживание на ВЫСОТЕ!!!
Спасибо огромное.
+В КАРМУ!!!
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
23 травня 2023, 19:50
Раді, що питання вирішено та Ви залишилися задоволені. 🥰🍏
5
21 січня 2023, 1:36
Я з А-Банком вже понад 7 років і бачу, що була зроблена величезна робота над покращенням сервісів і послуг. За цей час додаток став зручним, візуально приємним і зрозумілим, банк постійно спілкується з клієнтами в соц. мережах, розглядає побажання для покращення сервісів. Також за цей час було запроваджено безліч нових послуг: відправити або отримати міжнародний переказ — онлайн, сплатити штраф — теж онлайн в додатку, відкрити депозит, картку, кредит, ко-брендову картку з бонусами — і це в смартфоні. Комунальні платежі зручно і зрозуміло переробили. А пошук партнерів банку з послугою «Плати Частинами» — то взагалі краса. Підтримка, у випадку чого, теж завжди була максимально ввічлива і уважна. Тільки у відділенні, думаю, не вистачає хоча б ще одного працівника :)
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
21 січня 2023, 8:33
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку, Ваша підтримка мотивує нас працювати ще краще! 🍏😊
1 не зарахована
11 серпня 2022, 13:59
Хороший отзыв компенсируется плохим)
Купил валюту под депозит на 46648грн (1190 евро) в конце июля. Обмен был по курсу наличному, как будто я купил в кассе.
Сейчас а-банк предоставляет ту же услугу по карточному курсу в приложении.
Фактически я кому то подарил 2400грн разницы
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
11 серпня 2022, 14:39
Добрый день!
Мы ценим, что Вы воспользовались услугами нашего Банка и доверили нам свои средства, открыв валютный депозит, но хотели бы обратить Ваше внимание, что ситуация на банковском рынке может меняться, курс валют действительно может пересматриваться ежедневно, как в большую, так и в меньшую сторону.
Сейчас мы действительно установили очень выгодный курс для наших клиентов, в приложении, с учётом лимитов НБУ, можно оформить валютный вклад по карточному курсу.
Надеемся, что данная ситуация не повлияет на наше дальнейшее сотрудничество.
5
30 липня 2022, 8:14
Пришёл обменять валюту, предложили воспользоваться трехмесячным депозитом с лимитом 50000. Лимит действует календарный месяц.
Сотрудница банка проконсультировала по всем вопросам, выдала пластиковую евро-карту.
Фактически это пока самое быстрое и качественное обслуживание, в этом отделении работает хорошая команда.
Спасибо за отличное обслуживание и быструю реакцию на изменения 🙏
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
30 липня 2022, 11:00
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв и высокую оценку. Нам очень приятно, что Вы оценили работу наших Сотрудников! 😊🍏
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відділення та банкомати Абанку в Днепре 🏦 / Відділення Абанк: вул. Незалежності, 23, Дніпро
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Дніпро, вул. Незалежності, 23. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Дніпро, вул. Незалежності, 23- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.