Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Луцьк, вул. Винниченка, 23/1

Адреса:
Луцьк, вул. Винниченка, 23/1
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
17 травня 2023, 14:27
Дуже сподобався банк приємна служба підтримки
Дуже хороше обслуговування
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
17 травня 2023, 15:19
Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми раді, що ви задоволені якістю обслуговування та нашою Службою підтримки. 😉
5
17 листопада 2022, 18:15
Щиро дякую співробітникам мого улюбленого А-Банку.
В цей важкий час для всіх нас, важливо кожній людині Нашої Держави, відчувати себе однім із членів Великої Сімьї — назва Якої — УКРАЇНА
І це те відчуття сімейності, надійності стосунків надає А-банк, коли з будь яким питанням звертаешся до робітників А-Банка — фахівців у своєї справи, то відчуття захищеності зростає, також впевненість у перемозі!
Немає що додати крім довгого та Гучного — ЩИРО ДЯКУЄМО!!!
Всё буде УКРАЇНА❤️
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
17 листопада 2022, 18:19
Доброго дня! Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, раді, що Ви з нами! 🍏😊
5
4 грудня 2021, 20:14
Хочу похвалить сотрудников, А банка, а именно филиалов в г Луцк. При обращении в любой из них всегда была грамотная и полная консультация. Кроме этого отмечу работу онлайн поддержки. В нерабочее время быстро и без проволочек решили проблему.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
4 грудня 2021, 20:33
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв и высокую оценку! Нам очень приятно, что Вы оценили работу наших Сотрудников! Мы рады Вашему обслуживанию в нашем Банке и ценим Ваш выбор. Ваша поддержка мотивирует нас работать лучше! 🍏😊
Відповідь адміністратора
Мінфін
6 грудня 2021, 9:42
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 06.12.2021).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1 не зарахована
18 липня 2018, 0:19
Найжахливiший банк у свiтi!!! Оформила кредит в 2010роцi, намагалась завжди вчасно гасити суму боргу! Гасила щомiсяця майже вдвiчi бiльшу суму, нiж зазначено в договорi але усi моii кошти з картки кудись зникали! На кредитцi було по нулях або мiнус… Постiйно телефонували, погрожували, придумували якусь величезну пеню, залякували судами!!! Працiвники банку не мають поваги до клiентiв, агресивнi та добре навченi як обiкрасти та тиснути на людей!!! Постiйно пiднiмали вiдсотки на кредит! Я не могла добитись правди та хоч якихось пояснень, звiдки набiгали величезнi суми… Дiйшло до того, що пiсля тижневих погроз, почали нараховувати величезну пеню! Довелось оперативно знайти кошти, погасити кредит та ще велику суму зверху яку банк менi нарахував як пеню!!! Нiхто не поверне менi втрачених коштiв та нервiв! Жахливо!!! Дорогi люди, вiд усього серця закликаю вас не спiвпрацювати та не брати нiяких кредитiв в злочинному А-Банку!!! Нехай моя iсторiя не лишиться без уваги…
Написати коментар
без оцінки
9 серпня 2017, 19:37
В грудні, 2016 року взяли кредит.Того ж місяця, виплатили перший внесок і щомісячну оплату (яку розбили по 635 грн. до серпня наступного року).
В червні, консультант в банку, ще раз повторила, що залишилось оплатити 2 платежі.Щоб в серпні приходили і закривали кредит.
З якогось дива, виявляється, що останній платіж має бути у вересні.А перший внесок не рахується, і взагалі гроші почали зараховуватись у січні.
Консультант Ірина, з гарячої лінії, взагалі ніби не чує питань.Як робот, з фальшивим акцентом, повторює одне й те саме.
Не раджу зв'язуватись з цим банком.Побачим, можливо у вересні скажуть, що останній платіж продовжили ще на місяць?((((((
Коментарі (2)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Луцьк, вул. Винниченка, 23/1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Луцьк, вул. Винниченка, 23/1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.