Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 лютого 2021, 19:57

Головне за вівторок: інвестиції в автопром, падіння депозитних ставок у гривні і перша реєстрація вакцини

Вклали близько $400 в автопром: пояснюємо свій вибір
Після інвестицій в індекс S&P 500, агропромисловий сектор та фармацевтичні компанії, «Мінфін» вклався в акції трьох автогигантів. У світі спостерігається бум на електромобілі і було б дивно не спробувати на цьому заробити.

Євробляхери обвалять ціни на б/у авто
Минулого тижня парламент прийняв у першому читанні законопроєкти про доступне розмитнення євроблях (№ 4643-д і 4644-д). У них закладено новий механізм переоформлення авто на іноземній реєстрації. «Мінфін» оцінив, як вирішення питання з євробляхами вплине на авторинок.

monobank знижує ставки за гривневими депозитами
З 25 лютого monobank знизить процентну ставку за депозитами в гривні на термін від 1 до 12 місяців. Це стосується лише новооформлених депозитів. Про це йдеться в повідомленні банку, яке він розіслав своїм клієнтам.

Заміна Хромаєву. Зеленський призначив нового главу НКЦПФР
Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голови Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) Тимура Хромаєва і призначив замість нього позаштатного радника глави Офісу президента, ексдиректора «Аструм Капітал» Руслана Магомедова. Про це йдеться в указі президента.

В Україні зареєстрували вакцину AstraZeneca проти covid-19
22 лютого 2021 року Міністерство охорони здоров’я в Україні зареєструвало вакцину проти covid-19 Oxford/AstraZeneca для екстреного медичного застосування. Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися