Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 лютого 2018, 8:16

Мільярдер Мангер назвав Bitcoin «смертельною отрутою» — ЗМІ

94-річний мільярдер Чарльз Мангер вважає, що Bitcoin — «смертельна отрута».

94-річний мільярдер Чарльз Мангер вважає, що Bitcoin — «смертельна отрута».
Мільярдер Мангер назвав Bitcoin "смертельною отрутою"/Фото:insider.pro

Про це пише ZN.UA з посиланням на Financial Times.

«Я вважають божевілля навколо Bitcoin абсолютно дурним», — сказав він в урочистому залі готелю в Лос-Анджелесі, де послухати одного з давніх соратників інвестора Уорена Баффета зібралися сотні людей, яких він сам називає «фанатами».

«Це дивно, у що зараз люди вірять», — сказав він, коментуючи реалії сучасного світу і «пізнавальні упередження», які пропонують різні телеканали.

Читайте також: Уоррен Баффет висловив свою думку про біткоін

Щодо Bitcoin мільярдер сказав: «Мир передбачувано робить дурні вчинки час від часу, тому що всі хочуть легких грошей. Просто гидко, що люди були втягнуті в щось подібне. Слабкий підхід нашого уряду до цього — це помилка. Поводження з поганими речами — це жорстко на них наступати», — сказав Мангер.

Раніше «Мінфін» писав, що Уорен Баффет заявив, щоринок криптовалют чекає «поганий кінець».

Коментарі - 5

+
+14
Григорий П
Григорий П
16 лютого 2018, 10:23
#
Нафталин бесится, но ничего не может поделать)
+
+22
lukapacioli
lukapacioli
16 лютого 2018, 11:08
#
Ну он-то совсем не бесится!, да и никакой он не «нафталин»!
умный, опытный, знающий и понимающий.
У него можно только поучиться — и есть чему…
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
16 лютого 2018, 10:46
#
Не завидуй ему. Он хорошо прожил жизнь и в достатке. Раз еще голова более-менее «свежа» в 94 года, ему можно только позавидовать, при этом он не живет где-то в горах Гималаях, а далее активно участвует в бизнесе
+
0
lukapacioli
lukapacioli
16 лютого 2018, 11:05
#
И таки-да, он прав!
Важно не дать себя увлечь толпе «активистов». В массе своей они не понимают и не хотят понять — а что такое блокчейн? — майнинг? — плоская сеть? а нахрена все это? а что это дает? в чем и кому выгода? — в чем моя выгода от участия в этом «забеге»?
На поверку, всё оказывается совершенно бесполезной обманкой, шумно разрекламированной — но от этого не ставшей ни на доллар полезней.
Единственное, что впечатляет — колоссальный рекламный эффект, намагнитить толпы «клиентов», навешать им лапшу на уши, развернуть сети обменников, бирж, майнинга и пр лабуды. Заставить о себе говорить — и на кухнях обывателей и на форумах политиков…
На этом фоне Стив Джобс выглядит наивным школяром… :)
+
+8
ballistic
ballistic
16 лютого 2018, 11:40
#
Більшість з тих, хто вкладається в бітки, думає не про прогресивний блокчейн чи вільну валюту, а про легкі мегаприбутки.
І в цьому сенсі біткойн дійсно отрута, яка може привести як до фінансової так і фізичної смерті криптохом'ячків. Як приклад дії аналогічної смертельної отрути можна навести крах МММ в 94-му, після якого 50 вкладників закінчили життя самогубством.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися