Найкращий сервіс
Я отримала картку закордон. Швидко, якісно, надійно. Дуже щаслива.
Ваш сервіс найкращий у світі! Є з чим порівняти. Бажаю вам процвітання!
Щиро дякую ще раз
Отвратительно для использования ФОПами.
Мошенники взломали Приват 24 и открыли судей счет. Банк отказывает в помощи инвалиду 1-Б группы.
Скарга
Спеціаліст ПриватБанку перевірив документи, видав картку і сказав, що картка буде активовано протягом трьох робочих днів.
Картка не активувалася і я знову звернулася до того ж спеціаліста відділення, на що вона мені відповіла, що юридичний відділ наклав заборону мотивуючи, що Генеральна довіреність видана однією датою, а внесена в реєстр довіреностей іншою.
Це є порушенням Приватбанком моїх прав і норм чинного законодавства, так як, Генеральна довіреність чинна, набрала юридичної сили і є в реєстрі довіреностей.
Прошу:
— вжити заходів, в саме, зобов’язати активувати картку і привести до відповідальності працівників, які безпосередньо порушили мої права та норми чинного законодавства України.
Приват24 не знущайтеся над клієнтами!
Швидко і без проблем став клієнтом банку
Жах.
А не так як у вас треба підтвердження платежу. Дзвониш на 3700 і отримаєш тупу машину, через яку не можливо це зробити. Дякую
Отмывание незаконных денег !
Самый худший банк в украине
Найгидомирніший банк у світі!
Жахливе обслуговування
Банк не підтверджує походження коштів
— Відомості з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків відповідь на запит у електронному вигляді від 28.08.2026
— Форма ОК-7
Нічого не допомогло, п’ятий день не можу здійснити операцію з валютою.
Не можу пройти ідентифікацію за кордоном,
Мій рахунок у ПриватБанку відкрила дружина на підставі генеральної нотаріальної довіреності. На рахунок надійшли кошти, але скористатися ними я не можу — банк вимагає моєї особистої ідентифікації як клієнта. Я громадянин і резидент України, але зараз перебуваю за кордоном і не маю можливості особисто відвідати відділення в Україні через воєнний стан.
Звертався на гарячу лінію — операторки/оператори наполягають, що ідентифікація можлива лише особисто у відділенні. Проте відповідно до Закону України № 361-IX та Положення НБУ № 65 ідентифікація клієнта прямо допускає дистанційні способи — кваліфікований електронний підпис (КЕП), систему BankID НБУ або відеоверифікацію. У мене є підтверджений BankID НБУ через monobank, яким я готовий скористатися для проходження ідентифікації в ПриватБанку.
Прошу представників банку на цьому форумі підказати, як мені організувати дистанційну ідентифікацію (через BankID НБУ, КЕП або відеоверифікацію) без необхідності особистого візиту до відділення, якого я фізично не можу здійснити.
Дякую за розуміння.
ПриватБанк безпідставно заблокував рахунок іноземця
У системі банку помилково стоїть статус, що постійна посвідка на проживання нібито «втрачена». Насправді оригінал документа на руках, він є дійсним, що офіційно підтвердила Державна міграційна служба (ДМС). Ми чотири рази зверталися у відділення за адресою [вул. Овруцька 15А], але там відмовляються виконувати обов’язки і приймати документ і не дають офіційне письмове рішення із зазначенням конкретної причини.
Дзвонили на гарячу лінію 3700 — там заявляють, що вони «цим не займаються».
Оскільки Державна міграційна служба України підтвердила чинність посвідки, банк зобов’язаний провести ідентифікацію, але працівники банку відмовляються давати запрос.
Банк просто заблокував доступ до власних коштів через власну системну помилку, що є порушенням прав споживача і відмовляється приймати чинний безстроковий документ. Прошу Головний офіс втрутитися, зняти помилковий статус «утеряна» та розблокувати або надати письмову обгрунтовану відмову із зазначенням причин.
Знаходжусь на ТОТ, не можу прийти в банк
Приватбанк вкрали грощі
Некоректне відображення стану рахунку у додатку Приват24 та псування кредитної історії
Я є сумлінним клієнтом, маю кредитний ліміт 100 000 грн та активні договори «Оплати частинами». Кожного місяця я ВЧАСНО та НАПЕРЕД вношу кошти для повного перекриття кредитного ліміту, щоб залишатися в пільговому періоді, а також ЗВЕРХ цього ліміту докидаю власні ОСОБИСТІ кошти для погашення щомісячних платежів за розстрочками.
У додатку Приват24 на екрані телефону я завжди бачу ідеальну картинку: ліміт повністю відновлено до 100 000 грн, а зверху відображаються мої особисті кошти (наприклад, 4000−7000 грн), з яких я в самому додатку проводжу оплату розстрочок. Після списання додаток показує коректний залишок власних коштів і повний кредитний ліміт.
Проте, нещодавно у мене просто не пройшов платіж у магазині через «нестачу коштів», хоча напередодні я бачила на екрані баланс, який за сумою був більшим аніж моя покупка в магазині.
Після цього я замовила та детально проаналізувала офіційну виписку по картці ЗА РІК. Те, що я там побачила, викликає шок.Офіційна річна виписка повністю суперечить тому, що банк малює клієнту на екрані Приват24:
За весь рік у виписці ЖОДНОГО РАЗУ не зафіксовано плюсового балансу (наприклад, + 4 000 грн), хоча я регулярно вносила не тільки кошти для покриття кредитного ліміту, а й власні теж.
У виписці відображається суцільний, штучно створений мінус, який зовсім не зрозуміло як утворився мінус на карті у розмірі 103 000 або 104 000 при кредитному ліміті у 100 000?
Гаряча лінія нічого зрозумілого сквзати не може, лише спирається на виписку і розповіді про те, що в магазинах платежі не завжди проходять у день покупки і що кошти резервуються самий магазином і списання коштів може відбувається лише наступного дня… я перепрошую: а чому ж я бачу в додатку Приват 24, що кошти списані??? І яким чином мені віддають товар, якщо оплата буде лише завтра? Щось не сходиться… І чому я не отримала інформації які магазини резервують кошти?
За таких обставих, виходячи із виписки, мої оплати частинами, які зроблені наперед, як я вважала власними коштами (оскільки мені це показував додаток), насправді зняті банком за рахунок кредитних коштів.
При цьому на екрані додатка Приват24 продовжує висіти брехлива інформація, що все в порядку і немає ніяких мінусів.
З цього виходить що банк або просто маніпулює цифрами в системі, за фактом заганяючи клієнта в борги зверх ліміту про що клієнт навіть і не здогадується чим портить йому кредитну історію, про що клієнт навіть не здогадується і витрачаю коштів кожного місяця більше ніж він вважає як мінімум на 3−4 тисячі), або ж сам додаток працює некоректно (у що мало віриться) водячи клієнтів в оману тим що відображається некоректний стан рахунку
І напевне я не звернула б на все це уваги, якщо б не робила черговий платіж із повною впевненістю в тому що на рахунку є достатньо коштів.
Отже, постійним клієнтам ПриватБанку раджу перевірити свої рахунки, свої виписки. Особливо тим у кого карта універсальна Gold Ви маєте достатньо великий кредитний ліміт є активним користувачем цього ліміту і маєте кредити оплати частинами.
Надалі ретельно перевіряйте рух коштів і не довіряйте тому що пишуть на екрані у додатку. І, якщо є можливість, то краще перейти в інший банк, принаймні із кредитними продуктами. (А ще краще без них, хоча вони іноді виручають і зручні у користуванні.)
А тим хто хоче відкривати рахунки в банку, перш ніж прийти до ПриватБанка, краще подумайте чи воно того варте, якщо навіть клієнтів із преміум сектору можуть ввести в оману і зіпсувати кредитну історію некоректною роботою додатка
Дезінформація касира коштувала мені 475 грн, а підтримка надсилає відписки та відмовляє у повторному розгляді.
Мені повідомили, що при оплаті з картки «Універсальна» комісія 1% становитиме 525 грн.
Я окремо наголосив, що маю «Картку для виплат», і запитав, чи можу спочатку переказати кошти на неї, щоб уникнути цієї комісії.
Касир прямо відповіла, що це нічого не змінить і 1% все одно стягнуть.
Довірившись працівнику банку, я провів операцію і втратив 475 грн.
Пізніше в Приват24 я перевірив, що переказ власних коштів між моїми картками коштував би максимум 50 грн.
Тобто через недостовірну консультацію працівника я зазнав прямих збитків. Подальший дзвінок на гарячу лінію підтвердив мою правоту, і було зареєстровано скаргу № 16044152.
Проте банк надіслав формальну відписку: «комісія нарахована коректно за тарифами». Скаргу по суті дій працівника ніхто не розглядав.
Сьогодні в онлайн-чаті підтримки оператор взагалі заявив, що система «автоматично бракує» будь-які спроби оскаржити якість розгляду чи подати повторне звернення.
Більше того, оператор спілкувався шаблонними скриптами від чоловічого імені (плутаючи вона «рада» чи «радий»), що свідчить про повну байдужість до клієнта.
Прошу профільний департамент, а не першу лінію чату, переглянути скаргу № 16044152 по суті:
— оцінити дії касира, надання нею неправдивої інформації та повернути мені 475 грн збитків, які виникли з вини банку.
Скріншоти ганебного діалогу з підтримки можу надати за потреби.
Терміново! Банк заблокував доступ до грошей клієнта в Іспанії. Помилка оператора!
Людина людині… допомагає