Нажива на костях украинских семей и второстепенная помощь России с вербовкой людей на сторону республик !
Важно, что новые правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитными средствами.
Просто в шоке от действий Монобанк
в дальнейшем времени просто нет не какого желания работать с этим не безопасным не до банком который зарабатывает на войне!
Минимальный платеж можно вносить по возможности, мы не начисляем штрафы и повышенные проценты, в случае, если минимальный платеж не будет внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность
Также, это не влияет на кредитную историю
Чтобы выполнять обязательства перед нашими вкладчиками, мы продолжаем списывать проценты за пользование кредитным лимитом и платежи по услугам «Рассрочка/Покупка частями/кредит наличными»
Monobank це мародери
Якщо ви не погашаєте до останнього дня місяця суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів (не на залишок заборгованості).
Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
лучший банк в украине!(нет)
Ваша поддержка просто топ!
Монобанк брехуни
Запевнили що нічого не буде за то, ну і я погашав по мірі можливості. Відповідно мінімальний платіж був погашений також.
1 квітня зняли кошти і багато. По звіту виявилось що їхній «благодійний» місяць також під відсотком.
Тобто я користуюсь послугами банку роками уже, жодних просрочок.
Далі війна, зменшення кредитного ліміта на максимум, заборона користуватись грошима як раніше.
Я витрачаю відкладену готівку (якою мав гасити кредитку) тому що як мені вірити банку який заблокував кредитний ліміт? Щоб за закрив кредитку і залишився без нічого? (Бо як тільки покладу гроші то зменшать до 10к).
Далі пару тижнів пройшло, ситуація стабільша стала, я остаток готівки наважуюсь таки покласти на рахунок, хоча банк пише що санкцій не буде застосовано, та і мінімальні платежі всі будуть перекриті, та і наче ж пільговий період додали до кінця березня (до цього був до кінця лютого 60 днів).
1 квітня — штраф, по звіту з 1 січня по кінець березня штраф рахувався. Банк зовсім з глузду зійшов?
Я знав що монобанк поводиться як останнє лайно, але не очікував що підстава буде в самий не очікуваний момент. Так, я закину гроші всі до кінця квітня, але з цим лайном буде покінчено.
Конкурент приватбанк не зменшував кредитний ліміт і комісії всі перенесені до кінця червня.
Робіть висновки. Котіки, скіни корабля, кешбек, який здувся минулого року, — бутафорія і замилювання очей баригами універсал банку.
Буду дуже не задоволений якщо цьому монобанку не дадуть санкцій на тлі їхньої роботи.
Оскільки у лютому пільговий період було продовжено ще на один місяць, то при виході з пільгового періоду відсотки нараховані за весь термін використання коштів за січень, лютий, березень
Монобанк совесть имейте!
МоноБанк
Слова сказанные ранее — мусор
Моно Банк топ
Воры и нелюди
Монобанк самий поганий банк
Я переселенець з Ірпіня.
Мені також начислили відсотки (-4170грн)
В монобанк немає совісті!!!
Таке враження що Гороховський з Путіним за одне, знищувати українців!!!
Немає ніякого бажання користуватись Monobank і вам не рекомендую!
Нехай доходить до суду, в мене вибору немає
В країні війна, ми все розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами
Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію
Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»
Если бы котики знали, что за *** монобанк, они бы сами закрыли его
В случае если вы не погашаете до последнего дня месяца сумму задолженности прошлого месяца полностью, льготный период не действует, и на всю сумму задолженности начисляются проценты от даты начала использования кредитных средств(не на остаток задолженности).
Так как в феврале льготный период был продлен еще на один месяц, то при выходе с льготного периода проценты начислены за весь срок использования средств за январь, февраль, март
Сейчас мы действуем согласно постановлению НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Мы начисляем проценты только по стандартной процентной ставке 3,1%. Банк не начисляет пеню, штрафы, не выносит задолженность на просрочку. Мы рекомендуем вносить минимальные платежи, если есть такая возможность.
Нараховують %
Monobank
Виходячи з даних на сайтах банків, стандартна процентна ставка застосовується у всіх комерційних банках України. Ми надаємо такі ж канікули, як і решта недержавних банків
Монобанк зарабатывает на горе людей
Каникулы во время
Знімають відсотки під час війни
Також це не впливає на кредитну історію
Підступні тварюки та мародери
Крім терміналів iBOX можна поповнити у терміналах:
— Алло (перебувають у магазинах Алло)
Також можна поповнити в терміналах ПриватБанку. Комісія за поповнення через термінали ПриватБанку складає: 0,5% від суми (мінімум 5 грн.). Ми компенсуємо вам комісію в розмірі 0,5% + податок, який буде списаний при виведенні кешбеку, незалежно від суми поповнення на рахунок кешбеку, при поповненні від 1000 грн. сума комісії буде повністю компенсована
*** -банк
Надеюсь они рухнут *** после всего этого.
Як вам за 13900 гивень% 1520гривень
Monobank про людей не думает
Но с наступлением военного времени все банки объявили кредитные каникулы, но видимо Monobank за людей не переживает.
В марте месяце снято деньги за 2 рассрочки, 1 марта снято % за пользование кредитными средствами, но и это не все, 1.04 сняты % снова снято. С учётом всего этого карта в минусе.
Где брать средства, если многие покинули свои города и остались без заработка?
Разочарована.