Минфин - Курсы валют Украины

Установить
VictorS
Зарегистрирован:
14 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
10 апреля 2024 в 18:52
Подписчики (482):
squeez
squeez
kingcity
kingcity
53 года, Львів
Secsott
Secsott
044blog
044blog
36 лет, Киев
norma3
norma3
987
987
83897534
Dmitriy Pankov
Odessa/Yuzhny
Pawa13
Pawa13
naf422
naf422
KIA47
KIA47
uliymua
uliymua
meag
meag
50 лет, Вараш
все подписчики
VictorS — Я вернусь
7 июля 2022, 7:27

Морські перевезення цього року неможливі навіть у разі розмінування портів

Про це в ефірі марафону на «Першому Міському» заявив завідувач відділу Національного інституту стратегічних досліджень, експерт з питань міжнародної безпеки Олексій Їжак.

«Навіть якщо порти розмінують, і слідуватиме певний конвой, все ж таки морські перевезення неможливі без страховки. А якщо світові страхові компанії встановлюють вартість перевезення, що дорівнює вартості вантажу – то, звичайно, ніхто не перевозитиме. Вантажних судів потрібно багато, тому поки що не буде гарантій остаточного та повного миру – ніхто не попливе», — заявив експерт.

Також Олексій Іжак зазначив, що наша країна ризикує протягом року втратити налагоджені контакти з регіонами, куди постачалося українське зерно – наприклад Близьким Сходом, бо ті почнуть знаходити альтернативні джерела продовольства.

Джерело

Просмотров: 355, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
+60
VictorS
VictorS
7 июля 2022, 7:33
#
Валізи з грошима на площі не буде. Урбаніст розповів, за яких умов західні інвестори готові відбудовувати українські міста
Велике фінансування та будівництво розпочнуть лише після закінчення бойових дій, вважають урбаністи.
На повоєнну реновацію житла та інфраструктури в регіонах України необхідно приблизно $250 млрд, і це найдорожчий пункт у програмі відновлення країни, яку презентував уряд 4−5 липня на конференції в Лугано. Про це в інтерв'ю радіо «Промінь» розповів голова Ради урбаністики Києва Віталій Селик, повідомляє Суспільне.
За його словами, західні партнери готові допомагати та інвестувати, але вони не схильні розкидатися грошима й контролюватимуть свої вкладення.

«Багато людей думають, що це буде виглядати, як приїжджають іноземці, кладуть валізу з грошима на центральну площу, і центральна влада чи місцеві жителі розбирають ці гроші і щось відбудовують. Золотий дощ проллється!» — сказав він.

Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/valiza-z-groshima-na-ploshchi-ne-bude-urbanist-rozpoviv-za-jakih-umov-zahidni-investori-gotovi-vidbudovuvati-ukrajinski-mista-1615958.html
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться