Минфин - Курсы валют Украины

Установить
realtyassistant
Консультант з Нерухомості Мінфін - про нерухомість
Зарегистрирован:
7 сентября 2018

Последний раз был на сайте:
2 августа 2024 в 17:00
Подписчики (132):
braintest
braintest
54 года
liljonads
liljonads
KozakUkraine
Kозак UA
43 года, Львів
olhabuhach98
Ольга Бухач
42 года, Ровно
hrytsenko2
Софія Гриценко
52 года, Берестечко
urcisinaulia152
urcisinaulia152
Vlad9336
Владислав Циплюк
34 года, Мукачево
10051956
10051956
pysarev
Олексій Писарев
A0000
A0000
44 года, Львів
iman1
iman1
GRINOV
GRINOV
все подписчики
Консультант з Нерухомості — Мінфін - про нерухомість
«Мінфін»
23 мая 2019, 12:23

Про нерухомість у Києві останнім часом. Що важливо при купівлі квартири?

Усім доброго дня і дякую, що завітали.

Долучайтесь та пишіть усе, що маєте сказати на цю тему.

Що важливо при купівлі квартири?

Коли мрієш про своє помешкання, то в думках виникає затишне місце, де ти проводиш більшу частину часу, засинаєш і прокидаєшся, радієш кожному дню. Як тільки з'являється реальна можливість купити квартиру — очікування і реальність часто не відповідають тому, що пропонують забудовники. Перед інвестором з'являється дуже багато питань, на які йому і належить знайти відповіді. Адже квартира — це цінне придбання для кожної людини, який сам заробляв кошти і тут ставки високі.

Ставлячи правильні питання, ми отримуємо правильні відповіді

Про що ж варто задуматися, вибираючи собі квартиру?

1. На яку підсумкову вартість я можу розраховувати?

Якщо у вас вийде домовитися із забудовником про особливі умови розстрочки і поетапної оплати — це може стати в нагоді. Пробуйте спілкуватися і задавати питання, дізнавайтеся про всі програми лояльності та акційні пропозиції.

Телеграм-канал з актуальними акціями та новинами про нерухомість

Розраховуйте на те, що покупка квартири — це не ті цифри, які пише забудовник в рекламі. Важливо передбачити і те, що ремонт в середньому обійдеться в розмірі 40% від вартості квартири і більше.

2. Репутація забудовника — це питання, яке тримаємо в думці. Це ваша домашня робота, питання про репутацію самому забудовникові або менеджеру задавати не варто: вони і самі можуть вірити в те, що говорять своїм клієнтам, тільки б купили.

Незважаючи на загальне визнання важливості репутації для розвитку бізнесу, далеко не всі компанії на практиці втілюють цей принцип. Надійність забудовника — це сприятлива репутація, якісний продукт, інноваційне управління, корпоративна культура, позитивні відгуки мешканців і виконання всіх своїх обіцянок і зобов'язань в строк.

Щоб було легше вибрати — ви можете ознайомитися з незалежними рейтингами забудовників.

Такі рейтинги допомагають вивчити репутацію забудовника і скільки він здав будинків, чи вклався він в терміни здачі.
Часто, навіть великі компанії, мають не всі дозволи і очікують, що отримають їх в процесі будівництва. Тому важливо розглядати не тільки самого забудовника. Обирайте конкретний житловий комплекс і вивчайте інформацію саме по ньому.

3. Екологія району і місця, де будується будинок. Що може бути важливіше вашого здоров'я?

Часто забудовники будують великі комплекси на території, де в минулому були промислові зони і великі виробництва, і відходи після них належним чином не були утилізовані. Важливо перевірити цю інформацію — так як при високій температурі влітку можуть бути небезпечні для життя випаровування з ґрунту. Дізнайтеся про геологію ділянки, щоб не було підземних вод, які з часом можуть призвести до руйнування будинку.

4. Якість будматеріалів і терміни завершення будівництва. Від початку будівництва до здачі будинку в середньому проходить два-три роки. Про це вам розкажуть у відділі продажів і зобов'язані прописати всі ці нюанси докладно в документах.

Один з кращих матеріалів — червона керамічна цегла — довговічний і екологічно чистий матеріал. Важливо розібратися, що буде зроблено для енергоефективності будинку: чи буде утеплений будинок, чи встановлять енергозберігаючі віконні та опалювальні системи, які саме?

5. Комфорт життя — питання до самого себе.

Важливо уважно придивитися і не раз приїхати в будинок, який вибираєте. Якщо ЖК частково побудований і зданий, краще під'їхати в неробочий час. Подивитися на комплекс «коли всі вдома»: чи є місце щоб пройти по тротуару або там організувався паркінг, поговорити з майбутніми сусідами про наболіле або просто познайомитися.

Дізнайтеся про стандарти сервісу компанії. Низька якість житлово-комунальних послуг може звести нанівець всі переваги будь-якого ЖК.

Також зверніть увагу на інфраструктуру — чи є все, що необхідно особисто вам, щоб витрачати мінімум часу на дороги, черги і інші нудні заняття. Потрібні легкість пересування пішки, на транспорті, простір для відпочинку.
Планування квартири. Необхідно подумати про неї комплексно — з ретельним плануванням на перспективу, з урахуванням ваших потреб і того, де і як ви проводите час.

Варто приділити увагу і тому, щоб вам зовні подобався комплекс і район, в якому ви будете жити. Якщо людині подобається навколишній світ, вона буде натхненна робити його ще краще. Важливо, щоб таких людей було в світі більше)

6. Інвестиційна привабливість — чи варто про це замислюватися?

Частка тих, хто купує житло для здачі або перепродажу, вище серед покупців квартир в ЖК бізнес-класу. А ось житло в більш доступних будинках економ-класу найчастіше купують для себе. У будь-якому випадку, квартира — це інвестиція і може бути прибутковим активом.

Отримати вигідну пропозицію від забудовника

Дякую за увагу і будемо раді вашим коментарям. Які питання ви б поставили забудовникові?

Щоб завжди бути в курсі знижок та акційних пропозицій на квартири в Києві — приєднуйтесь до каналу https://t.me/minfin_realty

Просмотров: 3346, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться