Минфин - Курсы валют Украины

Установить
booksdr
Bogdan Vaskovsky
Зарегистрирован:
20 октября 2017

Последний раз был на сайте:
10 мая 2018 в 16:03
Подписчики (4):
69148955
Andru Positive
Кривой Рог/Донецк
ballistic
ballistic
3 года
manny34
manny34
Киев
olexch
Александр Чернов
41 год
на пенсії
22 ноября 2017, 20:37

Коротко про геологію ділянки перед будівництвом чи при виборі побудованого житла

Геологічні вишукування можна проводити в будь-який час року. Різниця тільки в тому, що восени і навесні рівень грунтових вод вище, ніж в інший час. Це варто враховувати тільки при будівництві глобальних, складних конструкцій. Для найбільш точного рівня промерзання грунту, вишукування краще проводити взимку, в період найбільш низьких температур.

Картинки по запросу геологічні вишукування

У будь-якому випадку, проведення геологічних вишукувань перед будівництвом — забезпечить наявність повної, актуальної інформації про склад грунту на ділянці і можливих деформацій споруди, підтоплення тощо

При замовленні геології ділянки, ви маєте отримати звіт з лабораторним аналізом грунту і рекомендаціями по типу фундаменту. Це допоможе значно заощадити на матеріалах для фундаменту, гідроізоляційних матеріалах, бурінні великої кількості свердловин в пошуках води і вбереже від неприємних сюрпризів.

Геологія ділянки має включати: аналіз архівної документації, виїзд фахівців на земельну ділянку для проведення робіт, буріння свердловин, відбір кернів, вивчення зразків грунту в лабораторії, складання інженерно-геологічного звіту. По термінах займає близько 2-3 тижнів.

Проводити геологічні дослідження повинні тільки ті фахівці, які мають відповідний доступ і ліцензії на виконання подібних робіт. А таких робіт чимало — це вивчення рельєфу, типу ґрунту, його властивостей і мінерального складу; проведення тестів на стійкість грунту до навантажень, гідрологічні аналізи, як грунтових вод, так і хімічні дослідження питної, а також прогнозування розвитку ситуації і впливу на будівельні об'єкти.

Просмотров: 730, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться