Минфин - Курсы валют Украины

Установить
AndreyM
Зарегистрирован:
29 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
19 февраля 2024 в 09:36
Подписчики (211):
044blog
044blog
36 лет, Киев
20388156
Kyleta 12
Полтава
viktory2001
viktory2001
18 лет
987
987
notslave
notslave
Харьков
bonv
bonv
Калуш
jurius
jurius
24 года
Zukker
Zukker
Kharkivcity
Kharkivcity
dix7888
dix7888
pysarev
Олексій Писарев
Tolk96
Tolk96
все подписчики
Andrey M — Умом кацапов не понять, Аршином общим не измерить. Лавров сказал: «Дебилы, бляТь». И в это надо, только верить.
13 августа 2015, 20:04

6 способів самомотивації



1. Найважливіший елемент самомотивації – це усвідомлення, що відразу нічого не вийде. Не буває так, що ти захотів – і в ту ж годину отримав. Для цього потрібно пройти життєві етапи, пройти певний відрізок часу. Складність завдання залежить від складності поставленої мети, завзятості і знову ж таки – мотивації.Будь-яка мета, проект і т.п. вимагає витрат часу і сил, усвідомте це і будьте готові докласти ці сили. Тільки дія приносить результат. Ніякі роздуми, обговорення або сумніви результату не дають.

2. Не обмежуй свої можливості. Не будуй плани, які можеш з легкістю виконати, інакше загубиться інтерес до майбутніх планів. Схематично, мрія має бути планом, а не міражем. Ти свідомо ставиш собі рамки і їх дотримуєшся. Беручи великі / складні проекти / завдання, ти створюєш свій особистий кругозір, а за ним приходить і безцінний досвід. Це багато хто називає удачею, але випадковості не випадкові.

3. Дійте швидко! Термін придатності початку реалізації нової ідеї – 3 дні. Знайте, що якщо ви не робите перших кроків на протязі 3 днів, то ви не здійсните її ніколи. Кожна ідея – це можливість змінити щось на краще. Але лише одиниці використовують їх по-справжньому. «Швидкі» – частіше помиляються, але тільки так досягають вершин. Решта сидять і чекають наступної можливість, щоб знову її втратити.

4. Бачення. Постарайтесь усвідомити – для чого вам те, що ви робите. Знати свою велику мету і йти до неї – ось те, що допоможе вам не розслаблятись, не дозволить загубитись та завжди буде вас стимулювати. Одночасно, відстежуйте події власного життя і аналізуйте помилки. Одним словом, будьте готові в будь-який момент коригувати свій шлях. Частіше питайте себе: те, що я зараз роблю, наближає мене до моєї мрії?

5. При слабкому рівні самомотивації можна використовувати конкуренцію з самим собою або ж зовнішніми конкурентами. Яка вигода від цього? – Досягти успіху в результаті і отримати дозу мотивації і бажання продовжувати. Кожна така перемога виробляє в мозку фермент, дія якого схожа на дію наркотику – викликає ейфорію, щастя і т.д. Ось чому люди, які «зробили себе самі», рідко вживають наркотики, вони і так задоволені життям і собою.

6. Займайся тим, що подобається! Інакше рано чи пізно (а скоріше рано, ніж пізно) вам набридне. Бо головне правило будь-якого успіху – займатись улюбленою справою. Всі знають цю істину, але тільки одиниці застосовують. І в один момент часу фокусуйтесь на чомусь одному. Живіть цією справою, вкладайте в неї сили і душу. Тільки тоді процес буде приносити вам справжні результати.
Просмотров: 481, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 2

+
0
555159
555159
14 августа 2015, 16:14
#
Здорово. Очень жаль, что очень многие этого совсем не понимают, хотя уверены, что действуют именно так:)
+
0
ballistic
ballistic
14 августа 2015, 16:30
#
«Очень жаль, что очень многие этого совсем не понимают»
— обычно сожаление о других высказывают те, кто «уверены, что действуют именно так»
:)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться