Минфин - Курсы валют Украины

Установить
23 января 2018, 18:24 Читати українською

Занимаетесь репетиторством — заплатите налоги

Учителя и преподаватели, которые в прошлом году оказывали услуги репетиторов, однако не были зарегистрированы как ФОП, обязаны включить сумму таких доходов в общий годовой налогооблагаемый доход и задекларировать их путем подачи в ГФС декларации об имущественном состоянии и доходах. Об этом сообщает главное управление ГФС в Черновицкой области.

Учителя и преподаватели, которые в прошлом году оказывали услуги репетиторов, однако не были зарегистрированы как ФОП, обязаны включить сумму таких доходов в общий годовой налогооблагаемый доход и задекларировать их путем подачи в ГФС декларации об имущес
Фото: simpletutoring.blogspot.com

Как отмечается, доходы от репетиторства в соответствии с п. 167.1 Налогового кодекса облагаются НДФЛ по ставке 18% и военным сбором по ставке 1,5%.

К репетиторскимм услугам входит подготовка детей к школе, поступления в учебные заведения, независимого тестирования, обучение по любым предметам, написание рефератов, выполнение контрольных, курсовых и дипломных работ.

Комментарии - 18

+
+66
Ukrmercy
Ukrmercy
23 января 2018, 18:46
#
«выполнение контрольных, курсовых и дипломных работ.»- за такое, лучше бы ввели админответственность минимум. Человек получает диплом и допуск к работе связанный с умениями, что может очень сильно повлиять.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 19:20
#
Коли нарешті народ змете цих гройсманів.
+
0
ballistic
ballistic
23 января 2018, 19:27
#
Одразу, як знайдеться достойна заміна. Міху не пропонувати.
+
+27
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 19:41
#
Ballistic
Достойна заміна? А що, ця влада показує хоч якісь успіхи? Навіть не знаю чи може бути щось гірше ось цих балаболів, доходить до того, що януковича пропонують повернути. А моє шалене переконання, якби президентом став Саакашвілі, країна швидко прийшла до свідомості. Дуже жаль що у нас немає такого як Міхо, щоб тянув за країну, а не свій карман.
+
+25
ballistic
ballistic
23 января 2018, 19:48
#
«чи може бути щось гірше»
— може. Якщо Ви цього не бачите, щось Вам заважає — сліпа віра в Міху?
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 19:58
#
Ballistic
сліпа віра в міху? Якраз і не сліпа, а бачу що він блискуче раз це вже зробив.
Але Саакашвілі не може балотуватися, а ця влада так і говорить, хіба є за нас хтось кращий, а в цей момент веде бізнес з ахметовим, постійно підвищує тарифи, гривня падає, корупціонери задоволені, як їх вигороджують, антикорупціонерів на всю Україну світять, людей б«ють, вбивають, надягають мішки на голову і викидають з країни, економіка все падає і падає, росія наступає, ЄС каже ви не виконали домовленостей і вже зовсім нас не підтримує, навіть не турбується. А президент наш показує нам марш вишиванок, ось це повинно перекрите всі мінуси, так?
+
0
ballistic
ballistic
23 января 2018, 21:22
#
«бачу що він блискуче раз це вже зробив»
— я бачу очевидний перекос — наша влада для Вас — це найгірше, що може бути, а Міха — блискучий майже ідеал.
І мені цікаво — Ви самі були в Грузії?
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 21:59
#
Однозначно не ідеал. Але я бачу що він подолав корупцію, за його правління економіка виросла в 8 раз, ВВП в 4, проведено величезну кількість дійсно ефективних реформ у всіх сферах, побудовані міста, дороги, школи, лікарні і багато іншого. Можливо і були помилки, але на фоні всього зробленого очевидно, що він хотів щось зробити для країни, а не свого гаманця. А все це потрібно зробити нам тут в Україні. Наші політики неможуть цього зробити, тому що ті хто нормальний, він дуже спокійний, а система їх з«їдає, вбиває, топить у смітті, б»є, купує, залякує. А єдиний кого вони не можуть вбити, побити, залякати, купити це — Саакашвілі. По моєму цілком очевидно що я не фанат, а цілком свідомо підходжу до свого вибору.
+
+15
Ukrmercy
Ukrmercy
23 января 2018, 19:27
#
Год до выборов. А если наглеть будут- то есть процедура для этого, импичмент. Харэ, доигрались уже в африканскую справедливость и силовые гос. перевороты.
+
+28
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 19:34
#
Ukrmercy
ти що сліпий? Які вибори, порошенко пустився берегів, вебируть самих себе знову і життя в уганді здаватиметься нам раєм.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 января 2018, 20:01
#
Порох не интересен никому, включая его самого, на следующих выборах. Покращення вряд-ли настанут, а накалять ситуацию сулит потерей всего имущества пороха. Т.е. в его же интересах тихо и спокойно, как ющенко- уйти в закат.
+
0
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 20:06
#
Ну от вийдуть в другий тур ляшко і порошенко, навіть не знаю хто з них гірший )
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 января 2018, 20:15
#
Не пойму, почему вы не рассматриваете кандидатуры Яроша и Садового.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 20:27
#
Ярош? Так він же агент діючої системи. Садовий як на мене слабкий президент. Але в такій ситуації, вибори будуть підтасовані і в другий тур пустять поганого і ще гіршого.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
23 января 2018, 21:16
#
Или Ярош, или Садовый. 3го не дано. Если в очередной раз будете рассказывать про Михо, то скажу вам так: пусть едет в Грузию и будет там президентом. В Украине, президент должен быть в первую очередь украинцем. Когда варягов приглашают на разные посты- плеваться хочется.
+
+13
Dani Njasha
Dani Njasha
23 января 2018, 21:51
#
До чого тут Саакашвілі, він неодноразово говорив, що балотуватися не буде. Яруш це взагалі не варіант, краще вже порошенко. От і підтасують результат під яроша-порошенка, а тоді хоч весь світ клич. Єдиний шанс це бойкот виборів, нехай явка буде 15%, тоді можливо щось зміниться. Єдиний варіант я бачу це Гриценко. Садовий можливо і хороша людина, тільки щось аж дуже пасивний, а Гриценко посадить всіх.
Варяги нам потрібні, щоб розірвати це замкнуте коло, всі українці що приходять до влади рапотово змінюють свої погляди. Чому я тягну за Міхо, бо він такий як є, від своїх поглядів не відступає, він це довів у Грузії. І я готовий тільки йому віддати свій голос на виборах до ВР, а за Гриценка як президент. Все інше з пустого в порожнє.
+
+19
alexodessa
alexodessa
23 января 2018, 22:12
#
Интересно, хоть кто-то сделает это?
+
0
andriytavs
andriytavs
23 января 2018, 22:56
#
Просто забавно: а как это проконтролировать?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться