Ще
Реєстрація
Меню
Сторінка забудовника
+ Написати відгук
Для того, щоб залишити відгук, потрібно
увійти
або
ЖК Велика Британія
Oleksii2020
19 вересня 2020, 20:47
Майбутні інвестори, можливо комусь буде цікава інформація мешканця. Я 8 місяців проживаю у будинку комплексу ВБ. З вікон не дує, не сифонить, сусідів не чутно, лише коли децибели перевищують, тоді так, але то не суттєво, всі ми люди і всі можемо сваритись. В принципі поблизу є все необхідне, аптека, пошта, магазин. Доволі зручна транспортна розв‘язка.
Окленд!
Stopcov
15 вересня 2020, 21:29
Вложились в дом с котлована. Строят хорошо, могу смело советовать, задержек не предвидится. При 100% оплате еще и хорошо секономили.
Наш відгук про РІЕЛ
Asosp
1 вересня 2020, 22:00
Найкращу пропозицію по вартості квадрату та розташуванню ми отримали від РІЕЛу, і він нас не підвів, вже пів року після ремонту проживаємо у Великій Британії, дуже зручно, все що необхідно розташовується неподалеку. Сама квартира у нас простора та світла. Ніяких нарікань не маємо.
ВБ
Routers29
29 серпня 2020, 22:53
Сучасний та гарний комплекс вимальовується на просторах нашого міста (я про Львів). Гарні барви фасадів, є внутрішній дворик, недалеко магазини, кав‘ярня, тренажерна зала та інше. Мене цілком влаштовує місце нашого проживання.
Окленд
Novikov27
25 серпня 2020, 23:39
Окленд. ЖК с архитектурной точки зрения продуманный. Место хорошее+ есть куда расти, перспективное. Планировки на любой вкус+на любую семью, есть куда разогнаться. Строят быстро, качественно и хорошо.
РІЕЛ
Qwerter
12 серпня 2020, 16:50
Інвестував у будівництво в одному з комплексів міста Лева. Коли обирав сам ЖК аналізував «карту розміщень» новобудов. Був здивований, як РІЕЛ влучно підбирає геопозиції для ЖК. Райони або вже круті, або 100% перспективні. У будь-якому випадку щодо інфраструктури, розміщення та планувань не прогадаєте.
Берег Днепра!
Annadavid
24 липня 2020, 14:20
Приобрела квартиру в Берег Днепра. Основные критерии были: левый берег, красивый вид с окна, приятная цена и нормально развитая инфраструктура вблизи. Все соответствует. Отстраивают хорошо.
Окленд
SvyatGrat
17 липня 2020, 15:26
Добрый день, в приятном ожидании окончания строительства собственной квартиры в ЖК Окленд. По дому могу сказать то, что проект очень интересный, как бы не говорили про простоту строения, но я выбирал место и планировку собственной квартиры исходя из личных соображений, и остался доволен. Вид на город у меня с окна будет потрясный. Внизу коммерция, надеюсь «нашпигуют» интересненьким. Пока впечатления только хорошие.
Отзыв
Yaroslav13
17 липня 2020, 9:24
Пришло время и мне официально оставить свой отзыв. Год я прожил в комплексе Львовский Квартал. Могу говорить только о положительных сторонах, негатива в своем доме никакого замечено не было. За удобство по расположению комплекса, думаю, и не стоит говорить — очень удобно добираться в любую точку города, а главное быстро. Квартира у меня не большая, 2 комнаты, соседей я не слышу ни днем ни ночью, звукоизоляция только по двум прилегающим стенам. Все отлично.
Безвідповідальність
без оцінки
Ssvv
14 липня 2020, 7:58
Мовчати просто нема уже сил, якщо хочете потратити свої нерви і час то вам у Ріел, це компанія, яку потрібно обходити стороною, стільки працювати на ринку і так халатно відноситись до своїх клієнтів це тільки у них можна повчитись, зробивши вклад у новободову від Ріелу, ви починаєте за свої гроші відбивати все, тому що сроки здачі затягуються на роки, повернення коштів за менші квадратні метри затягуються теж на місяця, а то і на роки, для чого цим займатись якщо ви цього не вмієте, люди вам довіряють, а у відповідь ось таке ставлення
ВБ (Львів)
Pollyr
10 липня 2020, 22:06
Маю квартиру в комплексі Велика Британія. Повністю задоволена. Звукоізоляція нормальна, додаткову я не робила. Вода завжди є, як і світло. Ніяких чп не було. Повністю задоволена всім.
Америка
Dadoff
2 липня 2020, 13:47
Моє найкраще рішення — придбати квартиру в ЖК Америка. Я на всі 100% залишився задоволений своїм вибором. Зробив ремонт і чудово себе почуваю. Все необхідне є поблизу, від оселі я кайфую, що ще треба для щастя?
Грейт ЖК
Tegeran
28 червня 2020, 0:08
Взяли квартиру двушку в ЖК Грейт. На ранних стадиях, с котлована. Сначала волновался и опасался, набережная необлагорожена, под окнами дорога. Поэтому решили с супругой переехать и снять квартиру в этом районе, дабы прочувствовать перспективы. Что могу теперь сказать? Это лучший район из всех в которых я жил. На набережную уже есть проект, транспортная развязка — это огромный плюс! Не терпится уже поселится в Грейте — одни плюсы.
Ок
Folope
20 червня 2020, 13:40
Инвестор ОкЛенда. Доволен приобретением квартиры в таком месте и по такой цене, как я взял с котлована. Советую всем обратить внимание на инвестицию в такие строительные проекты.
ЛК
Annalyew
13 червня 2020, 22:13
Мешкаю в ЖК Львівський квартал, дуже задоволена обраним ЖК, ще добудовують декілька будинків, але це мені ніяк не заважає. Маю гарний вид з вікна і з задоволенням пішки ходжу до роботи. Все, що мені треба розташоване поряд.
Шенген
Frendwest
6 червня 2020, 22:46
ЖК Шенген — були у відділі продажів, нам все дуже сподобалось, до центру — 10 хвилин. Дизайн самої будівлі сучасний. На разі плануємо скористатись акцією 100 суперугод, там гарні умови для придбанні. Щасливі, бо це наша перша квартира.
Грейт
Aslan12
4 червня 2020, 23:35
Наша семья приобрела квартиру в киевском ЖК Грейт, на данный момент комплекс строится. Никаких задержек нет, рядом набережная, скорее всего она будет облагорожена в ближайшее время, а также мне очень понравился сам проект комплекса, взгляните сами. 5 звезд.
БД
Apollo12
27 травня 2020, 17:31
Приобрел квартиру в ЖК Берег Днепра на набережной в Киеве. Темпы строительства просто отличные, дом выгоняют точно по срокам не отставая от графика. Место очень хорошое, развязка тоже. Сам купил и вам советую.
Шенген
AndreyPSy
22 травня 2020, 22:29
Обирав ЖК за своїм смаком, звісно, хотів нову квартиру, тому і придбав житло на етапі котловану за вигідною ціною на м2. Місце дуже гарне, комплекс, без перебільшення сучасний та стильний. Обрав ЖК Шенген, бо хочу жити у сучасній квартирі, де мешкатиме молодь.
Голоські кручі
PavelGK
21 травня 2020, 21:22
Став інвестором ЖК Голоські Кручі. Як на мене то комплекс має великі перспективи стати найкращим місцем для релаксу після трудових буднів. Одна тільки візуалізація чого вартує. Знаючи ці місця з дитинства, одразу ж звернув увагу на цей ЖК. Тепер, зовсім згодом буду насолоджуватись співом пташок і насиченим киснем повітрям! Заряд бадьорості, який можна отримати прогулючись біля Брюховицького лісу ви не отримаєте ніде.
Сторінки:
Головна