Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дуже розчарована ХК «Київміськбуд»!!!

87Irina 87Irina
22 листопада 2020, 22:03
1
Придбала квартиру за адресою пров. Коломийський, 6. Забудовник здав будинок неналежності якості. Дах будинку сильно протікає, люди не можуть робити ремонт у власних квартирах!!! Пройшло майже 7 місяців з моменту здачі, а ремонт даху так і не відбувся!!! Будинок, все ще на тимчасовому електропостачанні. Варто відмітити, що в будинку не передбачено газопостачання та гарячої води, тому обмеження електроенергії в 1 кВт на квартиру — це знущання!!! При таких обмеженнях жоден бойлер чи електроплита не працюватимуть. Як можна здавати об’єкт в такому стані!!! Жити в такому будинку не можливо.
Забудовник «не забув» віддати наш будинок в управління УК «Сервіс Груп», позбавивши власників можливості самим обирати собі Управляючу компанію (ЖЕК)!!! Це і не дивно, адже з тарифом 22,68 грн за кв. м. жодна людина добровільно не проголосувала б за таку Управляючу компанію. Декому «з боєм» вдається забрати ключі від власної квартири у даної організації, але ремонт все одно робити не можливо без підписання договору із УК «Сервіс Груп»!!! Без укладеного договору вам не увімкнуть воду та електропостачання, що унеможливлює виконання ремонтних робіт.
Що ж до самого УК «Сервіс Груп», який обслуговує виключно будинки від Київміськбуду, то нічим, окрім знизування плечима, вони допомогти власникам нашого будинку не можуть. Лише беруть неадекватні гроші за обслуговування будинку, в якому жити неможливо!!!
Будь-які претензії, листи щодо якості будинку та прибудинкової території на адресу ХК «Київміськбуд» або ігноруються ними, або перенаправляються до тої ж УК «Сервіс Груп». Остання «переводить стрілки» на ХК «Київміськбуд» або ТОВ «Ягуар». Невже за це ми платили кошти, коли купувати квартири!!! Отримавши прибуток, ХК «Київміськбуд» стає байдуже і на якість об’єкту забудови і на власних клієнтів!!!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Всі забудовники / Київміськбуд / Відгуки / Дуже розчарована ХК «Київміськбуд»!!!