Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Будинок по провулку Коломийський, 6.

Anton2511 Anton2511
30 жовтня 2020, 11:24
без оцінки
Купили квартиру у ХК « Киiвмiськбуд». Все красиво тiльки зовнi. В серединi гниль повна. Дуже РОЗЧАРОВАНI!!! Термiн здачi затягнувся, але до цього ми наперед були готовi. Далi почалося… Щоб почати ремонтнi роботи, необхiдно пiдписати договiр з ТОВ « ЖК Сервiс Груп ». Карманна контора, конкурс на яку точно нiхто не проводив. Берегiв не бачите:-(((. Без пiдписання договору в квартири нас не запускали. Вперше в життi вiдчув себе не власником, а звичайним пiдлеглим. Договiр дуже хитрий, а тарифи просто ЗАХМАРНI!!! Елiтнi ЖК вiдпочивають.На сьогоднi тариф 16,19 грн/кВ.м. Цiкаво, що для комерцiйних примiщень виставлена цiна 6,89 грн/1м кв. Все зрозумiло, примiщення Ви ж собi побрали. Тепер Ми за Вас маэмо платити. ЖКГ просто займаэться здирництвом. Своiх функцiй зовсiм не виконують. Нарештi посадили якiсь страшненькi дерева i кущi, за полив яких ми вже 2 мiсяцi платимо власнi кошти. Договiр з охоронною конторою нам нiхто не показуэ. Тариф за охорону складаэ бiльше 6 грн/1 м кв.
Написали не один лист скаргу, нарештi хоч трошки зашевелились.
Шановнi iнвестори, будьте дуже обережнi. Ви цiкавi лише до першого внеску. Достукатись до Киiвмiськбуду дуже важко. Побачили в собi монополiстiв. Нiчого, в життi все змiнюэться. Планували покупку ще однiэi квартири, але вже точно не з Вами.
Звичайна «Шарашкина контора», дуже розпiарена, з величезними амбiцiями.
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНI!!!
P.S. Будинок в нас дуже маленький, але коликтив зiбрался дружний:-) Сусiди хорошi! Стукати будемо скрiзь, десь нам вiдчинять. Ми власники, а не раби Вашого Холдингу.
Можливо нiчого кардинально не змiнимо, але правда маэ гуляти на ВОЛI.
Окреме спасибi iнiцiативнiй групi. Ви просто молодцi!!!

Коментарі - 1

+
0
Anton2511
Anton2511
10 листопада 2020, 10:31
#
Таке нас теж чекаэ!
Зараз знаходимось на тимчасовIй схемi пIдключення!

https://ubr.ua/market/real-estate/kievhorstroj-sdaet-doma-bez-elektrichestva-hasi-ne-prinimaet-3897405
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Всі забудовники / Київміськбуд / Відгуки / Будинок по провулку Коломийський, 6.