Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ЖК Медовий. Доброго вечора всім!

Yand Yand
16 жовтня 2017, 22:56
2
Схоже креативу немає зовсім і вирішили назвати ЖК як поряд вулиця є. Від метро далеко і транспорт не часто ходить. Що буде з паркуванням не зрозуміло, є побоювання щодо зими і крутих підйомів на ожеледиці на цій місцевості, та й взагалі пішки не зручно.

Для особливо сміливих є квартири з видом на кладовище (на відстані пів кілометри), а для ще більш сміливих — літаки, які будуть близько-близько літати, і вночі також.

Необхідним є будівництво дороги вздовж озер, яка б поєднувала цей район з пр.Лобановского і дозволила розвантажити вул.Радченко. Вона там зараз грунтова, на Совки, потрібно заасфальтувати і зробити можливість виїзду на Лобановського.

Також читав, що необхідно звернути увагу на ще один важливий документ — погодження висотності майбутніх будинків з аеропортом «Жуляни».

Плануючи таку масштабну житлову забудову, необхідно приділити увагу корекції транспортної та соціальної інфраструктури у майбутньому: побудувати дитячі садки, школи, поліклініки.

Навкруги приватний сектор, досить зелено, ціни прйнятні, це єдине, що є ок. Але з такою перевантаженою інфраструктурою у районі ціни мають бути нижчі. До того ж з документами не прозоро.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Всі забудовники / Київміськбуд / Відгуки / ЖК Медовий. Доброго вечора всім!