Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Неправомірний вигул собак на стадіоні біля Столичних Каштанів

mango555 mango555
10 жовтня 2017, 13:44
3
Дуже заважають часті тренування собак на полі і стадіоні, цей гучний лай, від якого голова боліти починає у своїй квартирі. До того ж помітно, що більшість собак без намордників і дуже агресивні. Поки що я реєструю звернення на 1551, але наступного разу вже буду викликати поліцію, може так щось буде краще вже. Цитую Кодекс України про адміністративні правопорушення — Стаття 154. Порушення правил тримання собак і котів

Тримання собак і котів у місцях, де це заборонено відповідними правилами, чи понад установлену кількість, чи незареєстрованих собак, або приведення в громадські місця, або вигулювання собак без повідків і намордників (крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) чи в невідведених для цього місцях — тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб — від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людей або їх майну, а так само повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою цієї статті — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварин і на посадових осіб — від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

більше тут http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/80731-10/page

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Всі забудовники / ЕнергоПроект-БРС / Відгуки / Неправомірний вигул собак на стадіоні біля Столичних Каштанів