Утримання коштів та ігнорування помилки персоналу: NovaPay відмовляє у виплаті переказу на картку клієнту за кордоном

Yana2026-09-11 20:30:39
Доброго дня. Хочу публічно звернутися до керівництва компанії NovaPay та попередити інших клієнтів про кричущу ситуацію та повне небажання компанії виправляти власні помилки.Я перебуваю за кордоном. Мною було здійснено разовий продаж товару через «Нову пошту». Під час оформлення експрес-накладних № 59001765768260 та 59001765682356 кур'єр компанії припустився грубої технічної помилки: замість безготівкового зарахування коштів на мою банківську картку, він самовільно вказав тип виплати «готівка».Гроші наразі успішно заблоковані у вашій системі, я бачу їх у мобільному додатку. Проте забрати готівку у відділенні я фізично не можу, оскільки перебуваю в іншій країні.Ваша служба підтримки повністю усунулася від вирішення проблеми. Мене заблокували автоматичними відповідями роботів і шаблонно вимагають надати нотаріально завірену довіреність на третю особу. Оформлення такої довіреності в консульстві за кордоном коштує половину суми самого переказу! Тобто фінансова компанія NovaPay вимагає, щоб я платила власні кошти за халатність вашого ж співробітника (кур'єра).Я готова пройти будь-яку верифікацію моєї особи віддалено: надати закордонний паспорт, пройти перевірку через застосунок «Дія» чи здійснити відеодзвінок. Проте компанія NovaPay просто утримує мої кошти, прикриваючись внутрішніми інструкціями.Вимагаю від офіційного представника NovaPay на цьому порталі:Ініціювати внутрішнє розслідування за фактом помилки вашого співробітника під час оформлення НП № 59001765768260 та 59001765682356. В індивідуальному порядку змінити умови виплати переказу з готівкової форми на безготівкову та перерахувати кошти за моїми реквізитами (IBAN українського банку).У разі чергової формальної відписки про «необхідність довіреності», даний кейс буде офіційно переданий у вигляді скарги до Національного банку України (НБУ) щодо порушення прав споживачів фінансових послуг, а також переданий профільним журналістам для публічного розголосу.

Коментарі до відгуку - 1

NovaPayNovaPay2026-09-12 09:55:58
Нам прикро, що у вас виникли труднощі з отриманням післяплати💔 Будь ласка, напишіть нам в чаті https://t.me/NovaPayChatBot або зателефонуйте за номером 0 800 30 79 79.. Перевіримо і допоможемо знайти рішення ⚡
Відгук успішно відредаговано
Перейти на сайт