Не виплачують реферальну винагороду та псують кредитний рейтинг

Yurii2026-07-28 15:28:23
Не виплатили реферальну винагороду. Реальні та повні умови реферальної програми навіть дрібним шрифтом не прописані, а заховані вглибині додатку і можуть трактуватись двояко. Хоча, з таким відношенням, я впевнений що навіть
при дотриманні всіх їх умов, правил та обмежень вони кинуть.

Другий момент — вже не перший раз бачу що після відкриття картки кредитний рейтинг знизився на кілька десятків пунктів. Тобто УБКІ теж прекрасно знає що це контора дуже низької якості.

Не ризикуйте, воно вам не треба.

Зауважте що негативні відгуки від інших користувачів це крапля в морі, просто мало хто хоче щось розказати, бо як і в мене, взаємодія з цією кухнею закінчується одразу після знайомства.

А, і ще момент. Закрити картку через додаток не можна. Треба їхати в нору до цих щурів і писати паперову заяву про закриття. 2026 рік, війна, я нагадаю.

Коментарі до відгуку - 1

NovaPayNovaPay2026-07-28 20:49:08
Нам прикро, що у вас склалося таке враження від співпраці з нами 😔 Реферальна програма діє на прозорих умовах, і ми готові детально перевірити ваш випадок та надати роз'яснення щодо нарахування винагороди 💜 Щодо кредитного рейтингу, він формується автоматично скоринговими системами на основі різних факторів, тому NovaPay не впливає на його розрахунок. Водночас ми можемо надати рекомендації, які допоможуть покращити його в майбутньому. Також хочемо уточнити, що за наявності Дія.Підпису закрити рахунок можна дистанційно через застосунок. Якщо на будь-якому етапі виникли складнощі, будемо раді допомогти розібратися та знайти найзручніше рішення 😊 💬 https://t.me/novapay_app_bot 📞 0 800 30 79 79
Відгук успішно відредаговано
Перейти на сайт