Не виплачують реферальну винагороду та псують кредитний рейтинг
Не виплатили реферальну винагороду. Реальні та повні умови реферальної програми навіть дрібним шрифтом не прописані, а заховані вглибині додатку і можуть трактуватись двояко. Хоча, з таким відношенням, я впевнений що навіть
при дотриманні всіх їх умов, правил та обмежень вони кинуть.
Другий момент — вже не перший раз бачу що після відкриття картки кредитний рейтинг знизився на кілька десятків пунктів. Тобто УБКІ теж прекрасно знає що це контора дуже низької якості.
Не ризикуйте, воно вам не треба.
Зауважте що негативні відгуки від інших користувачів це крапля в морі, просто мало хто хоче щось розказати, бо як і в мене, взаємодія з цією кухнею закінчується одразу після знайомства.
А, і ще момент. Закрити картку через додаток не можна. Треба їхати в нору до цих щурів і писати паперову заяву про закриття. 2026 рік, війна, я нагадаю.
при дотриманні всіх їх умов, правил та обмежень вони кинуть.
Не ризикуйте, воно вам не треба.