Мінфін - Курси валют України

Брехня починаючи з продажу

Юлія2024-09-11 14:42:23
Брехня 1.При купівлі авто в автосалоні Сітроен страх агентом Віталієм було запропонувано каско та осаго від Віді. Я, чесно відповіла, що планую у іншої страх компанії. І тут Віталій сказав ключову фразу, на яку я в повелася: «ми перші хто страхуватиме повне каско з покриттям від пошкоджень які сталися в внаслідок війс атак». Забираючи авто отримала стандартне каско і осаго, зі словами:«ось мали підписати, але ще ні, з дня на день, я вам повідомлю» Пройшов рік, досі підписують!
Брехня 2. В тому ж салоні, Віталій з посмішкою стверджував що випадки на парковці їх осаго також покривають (мала досвід, тому запитала). Отже 10 міс з дня продажу, я звертаюся за телефоном в полісі, що на парковці пошкодила сусіднє авто дверцями свого(не значну м'ятину у дверях фольцваген). Відповідь: це не є страх випадком! Отже стою я з дитиною 5 років, водій фольца бикує, «давай гроші». Я ледве вмовила його звернутися до страхової, і тут відмова. «дякую» Віталію!
І 3м додам факт! Страх компанія договора надає лише паперові. В електронному вигляді договору, мені було відмовлено.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано