Мінфін - Курси валют України

Встановити

Чекаємо адекватного рішення

3/5
homas2019-07-09 12:11:42
Доброго дня, мене звати Хомик С.М. останні десять років я та мої батьки, друзі страхувались у стаховій компанії «Універсальна» тому було прийнято рішення за рекомендаціями друзів та знайомих застрахувати на повне каско автомобіль марки Audi Q5 номер державного реєстру AC 7887 CB, номер договору № 3014/203/001330 від 21 грудня 2018 р. Приблизно через 5 місяців трапився страховий випадок – автомобіль було викрадено. Після цього випадку почались проблеми зі стаховою компанією на сьогоднішній день я чекаю уже більше двох місяців хоч якогось рішення від стахової компанії, а саме:
1. Чому немає офіційної оцінки автомобіля?
2. Чому я не можу отримати 100% виплату якщо я відмовляюсь від авто на користь страхової компанії?
3. Чому я повинен чекати 180 днів до виплати і їздити на орендованих авто?
4. Чому я повинен терпіти некоректне ставлення Андрія Монастирного який, не офіційно торгується зі мною, та пропунує в два рази меншу ціну, від ціни на яку було застраховано машину у договорі. Терпіти погрози у його мові, цитую: Якщо будемо судитись, то компанія взагалі нічого не виплатить. Чому після викрадення машини мене почали звинувачувати у тому що це я зробив.
Я звернувся в компанію щоб отримати сервіс а не вирішування проблем зі страховою, постійне відтягування часу і нерви…
В цій компанії застраховано близько 40 автомобілів моїх друзів та знайомих які також чекають рішення по цій справі.
Я чекаю адекватних рішень!
Наструпний мій крок це висвітлення усіх подій у Фейсбук, Інстаграм… та Моторка
Універсальна
10 июля 2019, 15:55
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Думка клієнтів важлива для нас, так як ми завжди працюємо над якістю обслуговування, в тому числі на основі отриманих відгуків.
Повідомляємо, що за договором 3014/203/001330 страхувальником і вигодонабувачем є інша особа, якій було вчасно надіслано листа з роз’ясненнями щодо причин відтермінування прийняття рішення. Це передбачено договором страхування, який уклав з нами страхувальник на певних умовах, ним регламентовані всі наші дії у разі настання випадку, що має ознаки страхового. Також в тексті договору є відповіді на поставлені Вами питання.
На даний час проводяться страхове та досудове розслідування, в рамках яких з’ясовується вся необхідна для прийняття рішення інформація, в тому числі вживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу. Після з’ясування обставин і за відсутності можливості повернути власнику транспортний засіб, отримаємо підстави для прийняття рішення згідно з умовами договору. Своєчасність виконання своїх обов’язків гарантуємо.
З повагою, СК «Універсальна»

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано