Мінфін - Курси валют України

Встановити
Оранта

Відділення Оранта: Тульчин, вул. М. Леонтовича, 65

Назад

Вінницька область, Тульчин, вул. М. Леонтовича, 65

вул. М. Леонтовича, 65

+38 043 35-22-953

Пн-Чт: 08:00–17:00, Пт: 08:00–16:45, перерва: 13:00–14:00, Сб-Нд: вихідний

Відгуки про відділення — 1

Відгуки про відділення — 1

1/5
Andriana1232024-02-11 11:27:04
Напиши коментар, де писав його в самомий перший раз

Купуючи страховий поліс компанії «Оранта», Ви просто в прямому сенсі вішаєте джут гарно натертий милом собі на шию.
Придбавши страховку ви отримуєте:
1. Не компетентне обслуговування без посередньо на відділенні. Я розумію, що оформляти страховку і мавпу можна можна навчити. А вирішити проблему їх уже клієнта це вже ну дуже дуже важко. Починається ціла тьма телефонних розмов із колегами, щодо подальших дій, які в результаті успіху не отримали.
Кажуть що « страховий агент» це перш за все обличчя компанії Оранта. Кваліфікацію, компетентність, коректність, організованість яких у даному випадку я Вам описав. Даже прикро, що така розкручена страхова компанія не розуміє елементарних речей.
2. Компанія « Оранта » це працює над допомогою для своїх клієнтів та займатися «киданням» на бабло. Грубо, але такі реаліті сьогодення роботи даної конторки. Людина на постраждала під час ДТП звернулась до компанії їй було відмовлено у наданні допомоги.
3. Якщо страховка куплена не за повну ціну, а із урахуванням скидок в т.ч. пенсійних, акцій пропозицій запропонованих даною організацію, будьте готові до гарних фінансових інвестицій в нікуди… тому що штат даної конторки великий і кожен рот хоче їсти. А взязку з тим, що більшість нашого населення уже знає як діє страхування, як Оранта переймається долею свого клієнта, просто воліють не зв'язуватися і не купувати зашморгу собі на шию.

Дуже рекомендую відповідально ставитися до вибору страхової компанії, щоб не стати жертвою їх підводних каменів.
Дану конторку «оранта» НЕ рекомендую ні знайомим, ні друзям і навіть ворогам. Основні завдання даної конторки залишити клієнта «без штанів».