Мізерні виплати

yurabokalo2024-12-11 21:04:21
Нещодавно стався в мене страховий випадок(перелом кисті лівої руки), взяв лікарняне, маючи страховку я подав на виплату.Надав довідку від хірурга, довго вони розглядали, вимагали додаткових справок(описи ренгенолога).І в решті прийшла довгоочікувана виплата- 1500 грн)))Смішно було читати ті відгуки де при опіках чи невеликих травмах виплачує дана страхова 8-11 тис))) по факту як на перелом це просто смішна сума, звичайно після цього розірвав договір.
Додатк

Коментарі до відгуку - 3

БилыкБилык2025-01-16 10:09:05
Вітаю. Розумію вас. Але в даному випадку непрофесійна робота консультанта - який не розказав повністю умови договору. 🤷‍♂️
RedzergRedzerg2025-06-14 00:36:27
Какая разница какой консультант. Если я покупаю телевизор в магазине а он не работает то по вашей логике виноват консультант, и заменить товар или вернуть деньги я не могу уже, верно?
Вы говорите и обещаете одно а по факту выходит совсем все по другому. Вы аферисты и обманщики не брезгующие ничем ради денег и выгоды.
ArtemMyArtemMy2025-09-15 23:37:35
Мій батя впав з даху і зламав а точніше розтрощив ліву п'яту. Операція, пластина шурупи чи шо воно там - 32 тис гривень компенсація. Я так розумію, що все залежить від суми покриття та складності страхового випадку. На рахунок медицини питань немає, але я за всіх сказати не можу
Відгук успішно відредаговано