Мінфін - Курси валют України

Встановити

Захворів в неділю - помирай!

1/5
Олександра2020-07-28 00:50:11
Зазвичай оформлюю дешевшу туристичну страховку, а тут вирішила Граве — стільки ж чула про неї, ну і типу репутація. Раніше запиняла необхідність пертись в офіс, бо сайт відверто допотопний, а як відкрила для себе хотлайн з можливістю оформлення онлайн, так і вирішила спробувати.

Неділя, ранок, Німеччина, у чоловіка 38 температура і ангіна, а він з нас єдиний водій прокатного авто. На найближчі 200 км на видало жодної робочої аптеки і навіть великого супермаркету, де можна хапанути хоча б вітамін С.

Але була надія, що госпіталі мають працювати. Телефоную в Граве (в полісі вказаний укр номер і тільки так — по-старінкє телефонувати, ані месенджеру, ані емейлу — тільки телефонувати) — а там довгі гудки. І так я провисіла 10 хв і ще кілька спроб.

Тобто ви розумієте — австрійська компанія, як і годиться австрійцям, в неділю не працює. Чи як ще це пояснити? Можна подумати, що всі оператори були зайняті, але про це автовідповідач мене не сповістив.

І не забувайте, що це ж я в роумінгу і за те, щоб послухати гудки ще й довелось сплатити.

Не отримали лікування. Добре що мандрували по малозаселеній частині і змогли доїхати без проблем, а на наступний день вже був рейс додому.

Коментарі до відгуку - 2

marymary2020-07-28 11:42:58
Суровая реальность туристического страхования в Украине.
Да, они решили сделать своему колл-центру более легкую и приятную жизнь.
За счет клиентов.

И, наше ''Граве'' немного не то, что в Австрии.
Наше - это купленная СК ''Инпро''.
Персонал весь наш.
БорисБорис2021-11-15 19:01:18
Персонал наш. Дійсно є співробітники, які працюють "лівою" ногою. В них є, мабуть, якісь свої мотиви. Порада - обирайте у будь-якій страховій компанії менеджера, який зможе Вам допомогти в непередбачуваній ситуації ще на етапі укладення полісу... Покупки в інтернеті або через туристичне агенство - ось і маємо результат і відповідний відгук. Заслужили в конкретному випадку? Вважаю - ТАК. І водночас жахаюсь - що тоді відбувається у компаніях з українським капіталом???
Відгук успішно відредаговано