Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 141

karimgus2023-11-16 19:20:36
Страхового випадку ще не було, але хлтіла поділитись враженням від оформлення. Співробітники дуже компетентні та привітні. Процес оформлення пройшов швидко. Дуже дякую за чудову роботу!
17 ноября 2023, 9:00
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені рівнем сервісу нашої компанії! Із задоволенням будемо працювати для Вашої впевненості й надалі!
Rrr909992023-11-16 13:16:39
Користуємося послугами вже більше 4-х років, спочатку страхували перший автомобіль в сімʼї (Тойота Камрі), зараз застрахували також других автомобіль (Ауді), дуже вдячний за якісне обслуговування та вчасну консультацію! Всі наші питання закривалися швидко.Всім рекомендуємо!!!
16 ноября 2023, 17:46
Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашої команди! Для нас дуже важливо, щоб Ви були задоволені нашим сервісом. Будемо раді працювати для Вас й надалі!
Oksana3802023-10-29 18:57:05
По дорозі з Києва на одеський трасі заїхала на заправку і коли повернулась то побачилащо вкрали значок тойота і пошкодили решітку радіатора (( Персонал азс розвів руками, але розумію це не їх провина. Завдяки своєму каско у мене машина вже полагоджена і виглядає чудово.
30 октября 2023, 9:02
Оксана, вітаємо!
Дуже вдячні за Ваш відгук! Ми завжди готові допомогти й надати найліпший сервіс!
alex38842023-10-19 21:31:23
На жаль, два рази за цей рік потрапляв у дтп, дякую що живий) І дякую експрес-страхуванню за якісний сервіс. Дуже швидко виплачують компенсації!
20 октября 2023, 8:58
Вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені роботою нашої команди. Бажаємо безпечних подорожей!
An1968232023-10-04 12:29:16
недавно купив новий джетуор Х70, повертаючись з відпустки потрапив у ДТП, СК все вирішило оперативно в найкоротші строки, позетивний розгляд справи, роботою страхової компанії Експрес Страхування та працівниками з якими спілкувався задоволений! Рекомендую всім!!!
4 октября 2023, 12:32
Вітаємо!
Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку роботи нашої команди. Ми раді, що Ви обрали саме нас, завжди готові допомогти!
Dmitro522023-09-25 17:59:08
При з'їзді з кола на площі луначарского зіткнувся з фордом справа. Перевищив швидкість форд, але авто справа, тож винен я.
По факту страхова питання закрила повністю за 2 тижні.
26 сентября 2023, 9:42
Дмитро, добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми завжди готові допомогти й надати найліпший сервіс!
IrynaGer2023-09-19 13:16:00
Вперше оформлювала страхову онлайн, дуже хвилювалась і думала будуть складнощі. Однак все пройшло досить добре, чому я рада. І окремо дякую співробітниці гарячої лінії, яка мені допомагала, коли виникали питання в процессі оформлення страховки.
19 сентября 2023, 17:23
Ірино, добрий день!
Дуже вдячні за Ваш відгук та за високу оцінку нашої роботи. Ми раді, що Ви задоволені сервісом Приємного кермування!
Ваша СК «Експрес Страхування».
VladioUA2023-09-13 13:58:41
В мене, нажаль, було декілька страхових випадків, по моїй та іншої сторони вині. Страхова чудово відпрацювала, без зайвих тяганин. Я навіть не їздив до іншої винуватої сторони СК. Приїхав до себе, чудово прийняти, все подивились, оцінили та через 2 тижні були всі запчастини та все відремонтовано.
Дякую.
13 сентября 2023, 14:18
Вітаємо!
Дякуємо за такий розгорнутий відгук та високу оцінку роботи компанії! Будемо раді працювати для Вас й надалі!
Uriy732023-09-02 10:04:35
на мостицький отримав удар сзаду. Мій ЗАЗ достатньо постраждав Тріснув бампер (заміна) не закривався багажник. У винуватця видалась непогана стразхова. Я міг отримати кошти або реомнтувати на їх сервісі. Вибрав «все включено» за 2 тижні отримав відремонтоване авто
4 сентября 2023, 9:15
Юрій, добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми завжди готові допомогти й надати найліпший сервіс!
OleksandrP2023-08-31 11:18:47
Вже 3 роки страхую своє авто в цій компанії. Нажаль було 3 страхові випадки але компанія в повній мірі і вчасно виконує свої зобовʼязання!!!
Співпрацею задоволений!!!
Своєчасний зворотній звʼязок, гарне ставлення, адекватні ціни!!!
Рекомендую!
31 августа 2023, 11:38
Олександре, добрий день!
Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи. Ми раді, що Ви обрали саме нас, завжди готові допомогти!
Ваша СК «Експрес Страхування».