Відгуки про Експрес Страхування

Відгуки про компанію — 208

Анастасия2026-08-12 12:48:46
Нещодавно сталось ДТП, і вся робота страхової компанії від початку до кінця була максимально швидкою і злагодженою. Була здивована, що кошти зарахувались протягом тижня з моменту відправки документів, тому що я документи заповнювала довше. З минулою страховою, кошти прийшли аж через два місяці. Тому дуже дякую за допомогу Тетяні в моїй справі 4.26.01802
Рекомендую цю страхову компанію до співпраці!
Віталій2026-08-06 13:50:06
Гарна страхова, можу сміливо радити. Недавно в мене врізались, подав документи. Думав, що нарахують копійки, але виплатили без затримок і сума прийшла навіть більша, ніж я сподівався. Дякую Тетяні за роботу!
Номер страхової справи 4.26.01727
11 августа 2026, 9:54
Віталію, добрий день!
Дуже дякуємо Вам за такий позитивний відгук та рекомендацію! Бажаємо Вам приємного та комфортного кермування.
Kataryna2026-08-04 12:57:13
Перебуваючи у Франції, я пошкодила передні двері свого автомобіля. Ситуація була не з простих, але Експрес страхування повністю виправдали очікування: повний супровід менеджером 24/7, швидке нарахування страхової компенсації на картку, дотримання всіх умов договору. Щиро рекомендую цю страхову! В наш час надійність і відповідальність цінуються, як ніколи
6 августа 2026, 10:35
Катерино, добрий день!
Дуже вдячні Вам за позитивний відгук та рекомендацію. Ми завжди на зв'язку та готові Вам допомогти.
Олександр2026-07-27 17:52:42
Вимушений був звернутися до страхової компанії, бо за незрозумілих обставин у мого припаркованого авто було пошкоджено бокове дзеркало. Одразу зв'язався з менеджером і він пояснив подальший порядок моїх дій. Заяву подав онлайн, додав необхідні фото та відеоматеріали. Вже за 7 днів страхове відшкодування було перераховано на мою картку. Співпрацею повністю задоволений. Дякую за швидке вирішення справи та професійний підхід
28 июля 2026, 10:17
Олександре, добрий день!
Щиро дякуємо Вам за такий позитивний відгук. Бажаємо Вам приємного та безпечного кермування.
Serhii2026-07-24 15:14:05
Дякую спеціалістам ТДВ «Експрес Страхування», особисто ведучій моєї справи — Добровольській Тетяні, за професійне, швидке та ввічливе вирішення страхового випадку і здійснення страхової виплати по моїй справі (ДТП) З повагою, клієнт Ястремський Сергій.
27 июля 2026, 13:07
Відгук не зарахований (на 27.07.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
28 июля 2026, 10:16
Добрий день!
Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку роботи нашої команди.
Ми завжди на зв'язку та готові Вам допомогти.
Gladty122026-07-05 01:31:56
Була неприємна ситуація з ДТП, в якої був винен не я. Сповістив про ситуацію в компанію і дуже був приємно здивований рівнем допомоги та консультацій який мені надали. Велике дякую Тетяні яка відповіла на всі мої питання та допомогла з оформленням документів. Дуже задоволений сервісом.
6 июля 2026, 12:16
Владиславе, добрий день! Дуже вдячні Вам за такий позитивний відгук та високу оцінку роботи нашої команди. Бажаємо Вам комфортного та безпечного кермування!
Kateryna2026-06-22 18:04:06
Хочу подякувати страховій компанії за професійну та оперативну роботу.
Я потрапила в серйозну ДТП на абсолютно новому автомобілі Mercedes. Аварія сталася не з моєї вини — винуватцем був інший водій. Ситуація була дуже стресовою, а пошкодження автомобіля — значними, більше 1.2 млн грн.
Проте страхова компанія відреагувала максимально швидко: усі документи були оперативно опрацьовані, а вже протягом тижня страхову виплату здійснили в повному обсязі.
Дуже вдячна за підтримку, відповідальне ставлення та відсутність зайвої бюрократії. У таких складних ситуаціях особливо важливо розуміти, що страхова компанія дійсно виконує свої зобов’язання та стоїть на боці клієнта. Однозначно рекомендую!
26 июня 2026, 17:31
Катерино, добрий день!
Дуже вдячні Вам за такий розгорнутий позитивний відгук, рекомендацію та високу оцінку роботи нашої команди! Ми завжди на зв'язку та готові Вам допомогти.
Azot00132026-06-18 21:49:39
Ніколи не думав що страхова компанія може працювати на 5 із 5. Мав три страхових випадки за сім років, обслуговування та виплати були на найвищому рівні, та дуже професійно. Особливо після останнього випадку(приліт уламків ) всім рекомендую! тому що питання було закрито швидко, та на найвищому рівні!!! Особиста подяка страхо вим агентам які вели мою справу Оксані та Наталії. Рекомендую EXPRESS
СТРАХУВАННЯ
19 июня 2026, 15:25
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий позитивний відгук та рекомендацію. Ми завжди на зв'язку та готові Вам допомогти.
Василь2026-06-09 18:46:45
Вирішення моєї справи 3.26.013** зайняло 11 днів. Авто було пошкоджено гілкою під час негоди. Не дивлячись на те, що це сталося у неділю, вдалось швидко додзвонитись до менеджера. Отримав рекомендації як зафіксувати пошкодження і що необхідно, щоб подати документи онлайн. Сумою нарахування задоволений
12 июня 2026, 11:20
Добрий день! Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку роботи нашої команди. Ми завжди на зв'язку та готові Вам допомогти.
GVS1503702026-05-17 08:31:07
Висловлюю щиру вдячність вашій страховій компанії за професіоналізм та якісний сервіс.Отриманих коштів вистачає на усунення пошкоджень.Особливу подяку хочу висловити агенту Любові за вичерпну консультацію та допомогу у виборі оптимального рішення, а також спеціалісту Тетяні за оперативність та супровід мого звернення.
Завдяки таким співробітникам співпраця з вашою компанією залишає лише позитивні враження. Бажаю Вам успіхів та процвітання! Номер моєї справи 4.26.01057.Другий рік страхую автомобіль в Експрес Страхуванні, буду і надалі з ними співпрацювати.
21 мая 2026, 11:12
Добрий день!
Дуже дякуємо Вам за такий розгорнутий позитивний відгук та високу оцінку роботи нашої команди. Бажаємо Вам безпечного та комфортного кермування!