КАСКО спрацювало саме так, як і очікував
Маю поліс КАСКО в ARX вже другий рік. Вартість поліса склала близько 31 000 грн на рік. Спочатку здавалось, що це недешево, але після страхового випадку зрозумів, за що плачу.
Навесні потрапив у невелике ДТП. Уже через 15–20 хвилин після звернення зі мною зв'язався менеджер, пояснив подальші дії та перелік необхідних документів. Огляд автомобіля організували наступного дня, а рішення щодо відшкодування прийняли приблизно за 5 робочих днів.
Вартість ремонту за рахунком СТО склала майже 78 000 грн. Страхова погодила оплату без зайвих суперечок, і мені не довелося витрачати власні кошти на ремонт (окрім передбаченої договором франшизи 2 500 грн). Автомобіль відремонтували приблизно за три тижні, більшість часу зайняло очікування запчастин.
Окремо хочу відзначити роботу менеджера: на кожному етапі повідомляли про статус справи, відповідали на дзвінки та не доводилося по кілька разів нагадувати про себе.

9 июля 2026, 11:37
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам надзвичайно приємно знати, що співпраця з нами виправдала ваші очікування, а врегулювання страхової події пройшло швидко, зрозуміло та без зайвих клопотів. Особливо дякуємо за теплі слова на адресу нашого менеджера — для нас важливо, щоб клієнти відчували підтримку на кожному етапі взаємодії. Дякуємо за вашу довіру та за те, що обираєте ARX. З повагою Відділ контролю якості сервісу