Мінфін - Курси валют України

Встановити

Жахливий сервіс і умови

1/5
Chivka2024-05-12 19:05:05
Жахлива страхова. Декілька років були вашими клієнтами, купували КАСКО. І ось в вересні 2023 року звернулися через настання страхового випадку. На авто виявили пошкодження нижнього правого порогу (схоже що наїхали чи то на камінь якийсь чи то на бордюр чи півсферу дорожньо) помітили це все вже після того як доїхали до дому і припаркувалися у дворі. Зателефонували в страхову arx на що не дуже ввічлива жіночка сказала нам викликати поліцію. На що поліція сказала їхати і шукати ту яму чи перешкоду на яку наїхали і що страхова і так має компенсувати. Звісно ж страхова нічого не компенсувала, хоча це дивно адже наскільки я знаю є ліміт на кількість звернень в рік без виклику поліції а це було взагалі перше звернення по діючому договору. І останнє очевидно. На всі свої скарги я отримала відписку що в нас якийсь не такий пакет страхування, що теж дивно адже ми купували повне каско.
Я не полінувалась написати це тому що як клієнт відчуваю себе ошуканою. І хочу застрегти інших від такого ж досвіду. Нікому не рекомендую цю страхову. Жахливий сервіс і умови.
В цьому році будемо купувати повне каско в іншій страховій. І всім раджу уникати ARX тому що ніхто вам нічого не виплатить і просто будуть говорити цитата «а чим я можу допомогти».
Жах. Моя оцінка -1.
24 мая 2024, 9:03
Відгук не зарахований (на 24.05.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Коментарі до відгуку - 3

СКСК2024-05-14 09:26:25
Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, номер справи/договору для перевірки інформації, адже Ви не вказали ці дані при публікації відгуку та в самому відгуку. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
natashaGranatashaGra2024-05-14 12:16:59
Скорее всего сейчас напишут море ссылок на пункты по которым не могут выплатить. Здесь это самая распространенная ситуация
СКСК2024-05-21 09:59:26
Нам дуже прикро, що Ви саме так трактуєте зобов'язання, адже успішна взаємодія залежить від виконання з обох сторін умов договору і не передбачає відшкодування у разі відсутності такого покриття. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Відгук успішно відредаговано