Дякую

Anna177772023-03-24 15:19:01
Привіт. Хочу поділитись досвідом роботи з компанією.
Я торгую з Forex Club уже рік.
Я довго придивлялась до компанії. І врешті наважилась.
Важко спочатку було розібратись з торговою платформою, так як була новачок. Та мені зателефонував менеджер, який відправив уроки. Я розібралась, самостійно торгувати у мене не виходило. Я вже думала закинути…
Та менеджер мене переконав використовувати інвестиційні пропозиції. Перша інвестиційна ідея мені дала прибуток дуже швидко, за 2 тижні з цієї пропозиції я відбила свій мінус. Самостійно торгувала на демо і боялась відкривати позиції самостійно. До моменту поки не пішла на марафон по системі 999. Мені ще дали автоматизацію, яка контролює ризик. Спочатку я порушувала правила і зайшла в просадку з якої місяць часу виходила. Дзвонила до менеджера, питала рекомендацій, він завжди був на зв‘язку.
Місяць часу в просадці дали можливість зрозуміти ринок та вивчити тех аналіз. І зараз я заробляю, правда, по чучуть. Бо заходжу, коли маю час. Гроші виводжу, верифікація займає до 2-ох днів, але я і не поспішаю, так як мене попереджали про час виводу.
Дякую Вам за Вашу роботу. А особливо за менеджера В‘ячеслава, який завжди на зв‘язку і допомагає.
Forex Club
24 марта 2023, 15:28
Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук!

Бажаємо Вам прибуткової торгівлі!

З повагою,
Forex Club