Швидко гроші ****
швидко гроші ****! Люди будьте обережні і не беріть гроші у цих ****! Також не майте жодних справ з цими **** бо вони розводять людей на гроші а також плюють на стан людини і не хочуть йти на зустріч у вирішенні проблеми бо все, що їх цікавить це нажитись на горі або проблемі людини!
У мене сталась проблема, мій акаунт банку зламали **** і взяли в цієї недо контори гроші у розмірі 15000грн причому я не знав цього. Потім через кілька тижнів мені зателефонували оператори швидко гроші і сказали, що я повинен сплатити борг, тобто я тільки тоді дізнався, що у мене тепер якийсь борг перед цими **** які роздають гроші на ліво на право не телефонуючи до людини і не уточнюючи чи вона дійсно хоче взяти ці кошти!
Я написав заяву в поліцію тому, що суд відфутболив мене туди, поліція провела розслідування та постановила що це цивільно правові відносини і дала про це письмове підтвердження я з цим прийшов у цю контору **** і розповів їм всю ситуацію по 10му колу вони взяли копію цієї довідки і сказали, що закриють кредитну справу, але виявилось ні, вони обманули мене і подали на мене в суд, тож тепер через **** дії швидко гроші я маю сплатити борг (
швидко гроші ЦЕ ****!!!
швидко гроші ЦЕ ****!!!