Мінфін - Курси валют України

Встановити
Манівео

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Манівео

Показати інші кредити

Протидія шахраям

0/5
4321ira2019-10-04 00:54:29
Компанією було надано позику невстановленій особі, яка скористувалась моїм втраченим паспортом та ІПН. На час ії звернення до Манівео, мій паспорт був внесений до бази ДМС, як недійсний, тобто такий, який неможливо взяти до уваги, та надати грошові кошти без належної перевірки. Я повідомила Манівео про шахрайство та, оскільки вони постійно інформують клієнтів про боротьбу з шахраями, розраховувала, що вони звернуться до правоохоронних органів. Натомість мені телефонують невідомі особи, та вимагають сплатити грошові кошти. До правоохоронних органів не звертаються, до суду також і той час шляхом погроз роблять спроби стягнути кошти, яких вони мені, особисто, не надавали.
Манівео
4 октября 2019, 10:13
Доброго дня!

Дякуємо за відгук! Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Підкажіть, будь ласка, ви заповнили форму на нашому сайті: http://antifraud.moneyveo.ua/? Якщо ні, заповніть будь ласка. Ми закриємо кредит і виправимо вашу кредитну історію в кредитних бюро після встановлення факту шахрайства.

Для швидкого вирішення проблеми, напишіть нам, будь ласка, на quality@moneyveo.ua. Наші спеціалісти допоможуть вам у вирішшенні цієї проблеми.

З повагою,
moneyveo.UA

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано
Показати інші кредити