FinX

Відгуки про FinX

Показати інші кредити

Відгуки про компанію — 68

Євген2026-07-01 13:59:48
Доброго часу усім. Про компанію фін ікс найгірша компанія у моєму житті постійні дзвінки, постійні погрози, на сайті написали щоб заплатив по акції борг і залишок спишуть не вірте обдурили на сайті усе пропало після сплати а борг залишився нікому не раджу шахраї, та саме цікаве це філіал Приват банка державного. Не ведіться на цих негативних людей дякую.
Артем2026-06-16 08:38:31
сама найгірша компанія в якій я брав кошти коли небудь, неадекватні відсотки, працівники погрожують і маніпулюють, 1 день заборгованості, кажу що немає змоги зараз закрити, бо на роботі, кажу що можу завтра, так вони траур влаштовують, кажуть що додому зараз прийдуть або хай родичі закривають кредит, ну просто смішно)) не рекомендую цю контору жодному хто бажає взяти кредит
booob342026-05-28 06:43:03
Не сподобалось користуватись FinX. Відсотки по кредиту виявились набагато більшими, ніж очікував після реклами. В рекламі писали «вигідно» і низька ставка, а на ділі вийшло під 45-50% річних, якщо все перерахувати. Брав 70 тис. на рік, а переплата склала майже 18 тис. грн. Це відчутно вдарило по кишені. Найбільше обурило, що про всі ці додаткові комісії та реальну вартість кредиту нормально не розповіли, тільки в договорі дрібним шрифтом. Додаток теж не дуже зручний, постійно якісь підтвердження. В результаті закрив кредит достроково і вирішив, що більше туди не повернуся.
RedShef2026-03-26 18:00:51
Швидко дають, це плюс. Але відсотки космічні, якщо не встигнеш, пеня + штрафи летять. Один раз підтримка довго відповідала, довелось дзвонити на 0 800 кілька разів. Не раджу брати великі суми надовго, бо переплата величезна.
soooooooos2026-03-20 09:37:26
Брав кредит вперше, спочатку було хвилювання, все пройшло швидко, гроші поступили на карту на наступний день. Умови повернення зрозумілі, менеджери ввічливі.
rusgard2026-03-04 12:38:51
Дзвонять по декілька разів на день. Ніяких послуг у них ніколи не замовляв та не отримував. Спам контора.
123bnm6782026-03-02 23:34:29
Зверталась у складний період, коли терміново потрібні були кошти на кілька тижнів, труднощів не виникло навіть без досвіду. Рішення прийшло досить оперативно, і вся інформація по сумі та строках була зрозуміла. Особливо сподобалось, що є особистий кабінет, де можна відстежувати свій договір і дати платежів.
qwe345002026-01-28 14:18:53
Брав невелику суму на подарунок. Все пройшло гладко, повернув через два тижні — жодних штрафів чи прихованих комісій.
123zxcvbn1232026-01-28 14:14:59
Підтримка відповіла одразу, допомогли розібратися з графіком платежів. Приємно, що клієнтів не залишають сам-на-сам з проблемами.
123zxcv1232026-01-27 10:48:49
Зверталась кілька разів, і кожного разу отримувала необхідну суму швидко та без проблем. Дуже подобається, що все робиться онлайн, без черг і паперової тяганини.
Показати інші кредити