FinX

Відгуки про FinX

Показати інші кредити

Відгуки про компанію — 56

helena332025-11-28 10:08:24
Моя заявка була оброблена та виконана дуже швидко. Дякую за якісне обслуговування!
Zagarchik882025-11-05 14:22:35
Дзвонять з прихованих номерів по 100 разів на день, турбують оточення, хамлять, вимагають, шукають не зрозуміло кого… Скарги в НБУ однозначно!!!
Ira566452025-10-29 12:14:33
Так сталось, що довелось скористатись кредитом. Компанію порекомендувала знайома. Досить швидко все оформили, оператори були ввічливі і допомогли підписати договір. Загалом склалось дуже приємне враження. За декілька днів до оплати зателефонували нагадати про неї, телефонували двічі, так як я не відповіла з першого разу. За весь час користування кредитом не стикнулась якимось хамством чи ще щось, навіть коли виникло протермінування в декілька днів. Все пояснила, сказали, що інфо зафіксували і більше не телефонували. Дуже дякую за сервіс і що виручаєте в скрутний момент.
IgorKovalov232025-10-29 00:03:40
Сервіс працює так, як і має бути: всі платежі проходять без збоїв, дані обробляються коректно, а функціонал стандартний. Краще за інші сервіси, з якими я стикався. Іноді хотілося б більш сучасної навігації та додаткових опцій, наприклад персональних повідомлень або розширених звітів. Загалом використовувати можна, враження позитивне, рекомендую.
Rey0072025-10-21 16:45:18
Кредит не потрібен. Телефонують з різних номерів по 10-15 раз на день. Знайшов їх сайт перезвонив в контакт центр попросив виключити номер з обдзвонів мене послали і вибили дзвінок. Компанія яка займається телефонним тероризмом.
Tania22025-10-03 19:16:15
Не рекомендую тут ні працювати, ні брати гроші. Тут вас можуть жостко з вами повестися, наприклад, не виплатити всю зп, не попередити про це та це зробити тебе винним в усьому. Якщо компанії плювати на своїх працівників, то уявіть як їм насрати на своїх клієнтів, звичайно не тоді, коли намагаються затягнути їх у боргову яму.
Вікторія2025-09-30 14:09:33
Взяла займ, до погашення починають за 3 дні просто обривати телефон.Я працюю і не можу відповідати до 19:00.Це просто жах, і коли питаєш нащо ви мені так спамите кажуть «просто нагадати» зараз 14.06 а в мене вже 12 пропущених дзвінків хоча дата погашення тільки 3.10 де вже наполовину сплачено. Плюс жахливий сайт який дуже підвисає.Якщо не припиниться телефонний тероризм я напишу офіційну заяву до НБУ та Мінфін
Сергій2025-09-18 12:41:44
Дуже задоволений вашим сервісом! Особливо важливим моментом для мене була швидкість обробки замовлення, адже гроші потрібні були терміново. Сподобалася також ввічливість співробітників компанії, їхня привітність. Приємно мати справу з професіоналами. З допомогою FinX я нарешті закінчив ремонт у квартирі, який тривав понад рік.
Сергій2025-08-27 09:42:11
Я ніколи не зв'язувався з цією компанією, але тероризують кожного дня протягом року. Щоб ви розуміли кожного дня від 10 дзвінків з різних номерів
Dav812025-04-28 10:25:42
*** позика не зв'язуйтеся