Я, Байбуз Станіслав, військовослужбовець, що захищає нашу країну під час воєнних дій, звертаюсь з приводу обурливого досвіду взаємодії з компанією Creditplus.
Згідно з моїм кредитним договором, я сплатив значну суму по кредиту, яка врази перевищує тіло кредиту, яке становило 17825 грн. Після надання документів, які підтверджують мою участь в бойових діях кредитор погодився на закриття кредиту на пільгових умовах. Після закриття кредиту кредитор повідомив, що я можу повернути переплату по кредиту у розмірі 38428 грн. Для мене це значна і необхідна сума. Для отримання цієї переплати я надав усі необхідні документи, включаючи довідку про безпосередню участь в бойових діях та фото своїх нагород.
Проте, мені неодноразово відмовляли у поверненні переплати, незважаючи на надання всіх запитуваних документів. Останнім аргументом стала невідповідність формату наданої довідки. Форму 6, яку вимагає кредитор, я не можу отримати у військовій частині через адміністративні причини.
Я вважаю таке ставлення до військовослужбовців, які ризикують своїм життям заради миру в нашій країні, несправедливим та принизливим. Прошу громадськість підтримати мене в цьому питанні та звернути увагу на дії кредитора, що відмовляється виконувати свої зобов'язання.
21 ноября 2024, 15:09
Клієнту було надано зворотний зв'язок щодо його питання. Ми шануємо наших військовослужбовців та завжди шукаємо вихід із ситуації. Будемо раді співпрацювати в майбутньому.