Мінфін - Курси валют України

Встановити

% за время ВА

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Udol 3 березня 2015, 22:55
Подскажите кто вкурсе, как можно или вообще реально забрать % за время ВА? Где то 400 грн всего сума, но в наших услових все то деньги. Или можно забыть про них? и Что нужно сделать и куда писать.

Коментарі - 8

+
+1
vovanuch
vovanuch
3 березня 2015, 23:56
#
А нічого неможна зробити бо ці гроші нікому неповернуть. Вмене в обезцінівшийся гривні вклад через Приват повернули але на декілька тисяч менший ніж вобше був розміщений депозит і от у ВАБ нічого незміг вияснити і у фонді телефон небрали а я був обмежений часом бо нащастя вчасно виїхав проживати в Європу. Прийшлося забити на ті кошти а в цілому з цією йобаною чмошною і кончіною україною я влетів так на 30000 баксів. Ця їбуча держава лишень думає як кинути людей а не захистити їх вона ніколи небуде жити нормально доки таких як гонтарйова і вобше майже всіх банкірів непостріляють як собак і половину влади в регіонах також і доки за хабар небуде смертна кара доки корупцію нездолають а з цим сраним антикорупційним комітетом тільки збільшилися суми взяток. Вмене лічно одне життя і жити в такому блядстві нехочу тому і виїхав а вам самим рішати. Всім удачі.
+
0
yur2
yur2
4 березня 2015, 6:56
#
З інформації на сайті ФГВ:
«Фонд відшкодовує кошти в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше суми граничного розміру відшкодування коштів за вкладами, встановленого на дату прийняття такого рішення, незалежно від кількості вкладів в одному банку.
Початком процедури виведення Фондом банку з ринку, є наступний робочий день після офіційного отримання рішення Національного банку України про віднесення банку до категорії неплатоспроможним.»

«… відсотки нараховуються, але не гарантуються Фондом. Зобов'язання з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації, задовольняються за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку у четверту чергу, встановлену статтею 52 Закону.»

А практично — навряд чи там щось вторгують для покриття 4-ї черги.
"
+
0
 _ _
_ _
4 березня 2015, 8:25
#
У Бахматого як раз є що забрати!, було б бажання це зробити!!! Фонд і ліквідатор самі все розкрадуть, якщо їх не контролювати.
+
0
helen123
helen123
4 березня 2015, 7:56
#
Писать заявление в главный офис банка уполномоченному лицу.
+
0
AndySmit
AndySmit
4 березня 2015, 9:57
#
Ці відсотки підпадають під 4 чергу виплат — після розпродажу майна. Треба подати заяву до банку на включення у реєстр кредиторів. Вірогідність отримання — нуль цілих хрін десятих :-( Нехай я помиляюсь, але по Меркурію більш ніж за рік — ніяких рушень.
+
0
yur2
yur2
7 березня 2015, 15:00
#
«Термін ліквідації банків продовжать до 5 років»
www.pravda.com.ua/news/2015/03/7/7060784/
Т.е., выплаты последней очереди отодвигаются в заоблачную даль…
+
0
Вкладчик ФИ
Вкладчик ФИ
8 березня 2015, 0:03
#
Да не парьтесь Вы из-за этих копеек
+
0
Андрей Рубан
Андрей Рубан
9 березня 2015, 19:22
#
Я — человек который потерял 500т навоза — и что мне тоже тему открыть — где мои деньги? пожалуйста, пишите сдесь только про реальные потери всего своего состояния, чтобы выдеть ту картину дел, которая поглатила наш мир
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися